Close

Van o.a. deze boeken hebben wij (recent) genoten:

Reis van 800 km

Wil je je voorbereiden op onze 49e Masterclass op 6 april 2020 gegeven door Erik Smithuis? Lees dan zijn boek…


Lees hier meer over de masterclass

Een gouden toekomst

Wil je je voorbereiden op onze 49e Masterclass op 6 april 2020 gegeven door Erik Smithuis? Lees dan zijn boek…


Lees hier meer over de masterclass

Verbindend Vermogen

Wil je je voorbereiden op onze 48e Masterclass op 2 maart 2020 gegeven door Marco Buschman? Lees dan zijn boek…


Lees hier straks onze blog over de masterclass

Happyholics

Wil je je voorbereiden op onze 47e Masterclass op 27 januari 2020 gegeven door Itamar Sharon? Lees dan zijn boek…


Lees de blog

SuperSlapen

Voor een eerste indruk lees de blog van onze 42e Masterclass gegeven door Floris Wouterson.


Lees de blog

Semco in de polder

Voor een eerste indruk lees de blog van onze 41e Masterclass gegeven door Allard Droste.


Lees de blog

Think Like a Manager, Don’t Act Like One

Voor een eerste indruk lees de blog van onze 40e Masterclass gegeven door Harry Starren.


Lees de blog

MINDGYM

Voor een eerste indruk lees de blog van onze 39e Masterclass gegeven door Wouter de Jong…


Lees de blog

Het nieuwe brein van de dokter

 Voor een eerste indruk lees de blog van onze 38e Masterclass gegeven door Erik-Jan Vlieger…


Lees de blog

Hoe leiders denken

Voor een eerste indruk lees de blog van onze 37e Masterclass gegeven door Arjan Eleveld…


Lees de blog

Gezondheid is een vaardigheid

Verademing

Ademhaling is van existentiël belang voor ons lichaam. De manier waarop je ademhaalt heeft invloed op je energie en hoe je je voelt.

Gelukt!

Gelukkig zijn,dat is alles wat we willen in het leven. Gezien de overvloed aan geluksboeken lijkt het thema een platgetreden pad, een uitgemolken onderwerp. We zouden het allemaal wel moeten weten onderhand. 

Helaas, niets is minder waar. Nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Het gebruik ervan neemt nog steeds hand over hand toe en écht geluk lijkt verder weg dan ooit.

Singing in the brain

Boeiende wetenschap wordt afgewisseld met unieke casestudy’s. De meest bevlogen professor van Nederland vertelt zoals alleen hij dat kan: met vaart, vaardigheid en een groot inlevingsvermogen.

De mooie voedselmachine

Een makkelijk te lezen boek van Guila Ender, dat ingewikkelde processen in ons lichaam op een voor iedereen begrijpelijke manier uitlegt.

Magisch brein

Waar komen liefde, genegenheid, plezier en geluk vandaan? Het brein of het hart? Neurochirurg James Doty onderzoekt het aan de hand van de levenslessen die hij op jonge leeftijd leerde. In Magisch brein, magisch hart combineert hij zijn bijzondere levensverhaal met de wetenschap achter mindfulness en compassie, en vertelt hij hoe we ons leven fundamenteel kunnen veranderen door te luisteren naar ons brein en ons hart open te stellen.

Het nieuwe mentaal

In haar bestseller Mentaal Kapitaal toonde neuropsychologe Elke Geraerts hoe we ons brein beter kunnen wapenen tegen stress, burn-out en andere mentale problemen. In Het Nieuwe Mentaal gaat ze een stap verder: het is hoog tijd dat we onze maatschappij aanpassen aan ons brein, en niet omgekeerd. 

Lees de blog

Een leven lang flow

Je kunt als mens veel meer dan je denkt! In Een leven lang flow leer je op praktische wijze je ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven te verhogen. 
Na een bijna-doodervaring ontwikkelde auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®. 

Lees de blog

Ontdek je Passie

In dit boek, Ontdek je Passie, krijg je heldere antwoorden op deze vragen. Met praktische oefeningen, inspirerende voorbeelden en handige tips, heb je een overzichtelijke routeplanner voor jouw leven in handen. Albert Sonnevelt (1960) studeerde psychologie en heeft de afgelopen dertig jaar in zijn praktijk en met Sonnevelt, Opleiders voor Vitaal leven duizenden mensen geïnspireerd tot het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige levensstijl. Daarnaast coacht hij leidinggevenden uit het bedrijfsleven op het gebied van stressmanagement en vitaliteit.

Lees de blog

De levenscode

Hoe vind je jouw balans? Welke verantwoordelijkheid heb je? Waar vind je de wijsheid die klopt voor jouw leven? En hoe past een gezonde leefstijl in je drukke bestaan? 

 

Geluk in de pocket

Geluk in de pocket is geen rozegekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar. 

 

Lees de blog