Close

Hey you!

Dit stukje heet ‘over Mind&Health’ maar gaat eigenlijk over jou. Jouw kracht, energie en vitaliteit staat bij ons namelijk voorop. Wat voor ons telt, is wat je drijft, wat je rust geeft en waar je gelukkig van wordt.

Maar het kan zijn dat je jezelf enigszins kwijt bent geraakt. Dat je degene mist die je was: iemand die energiek is en altijd zin in uitdagingen heeft. Een man of vrouw die oprecht kan genieten van alles en iedereen om zich heen. Of je bent het groepsgevoel en plezier in je team of organisatie kwijt. Je mist de energie en het enthousiasme waarmee altijd werd gewerkt.

Bij Mind&Health kom je de verbeterde versie van jezelf, je team of je organisatie weer tegen. We zijn dit bedrijf begonnen, omdat energie aan anderen geven, onszelf energie geeft. We zorgen ervoor dat je niet halverwege de dag al ‘op’ bent, maar je hele werkweek en je momenten thuis energiek blijft. Want mensen, teams en organisaties weer in hun kracht zetten, daar zijn we sterk in.

Dat doen we met elkaar, met een bevlogen en betrokken team van circa 50 professionals en caddy’s. Bij onze aanpak bekijken we je ‘mind’ en ‘health’ in samenhang. Dit doen we multidisciplinair en maximaal wetenschappelijk onderbouwd. We beginnen bij bewustwording en stoppen pas na gedragsverandering. We werken aan groei en blijken in staat om mensen weer enthousiast en energiek te krijgen. Kijk eens naar onze testimonials 🙂 

Het doet ons oprecht plezier om bij ons in Naarden altijd weer blije gezichten te zien vertrekken. Van mensen, teams en organisaties die niet even hebben kunnen bijtanken, maar die weten hoe je voortaan met een volle accu door het leven kunt gaan en elke uitdaging aankunt. Dat is ons recept, en dat allemaal zonder bijwerkingen.

Mind&Health  

We energize you 

Peter Kuijper executive coach
Initiatiefnemer Peter Kuijper

Augustus 2004. Zakelijk en privé had ik al veel bereikt. Ik ging maar door. Stelde mezelf steeds nieuwe doelen. Daar werd ik niet alleen moe van. Ik raakte ook opgejaagd, werd ongeduldig, onplezierig in de omgang. En genoot niet (maximaal) van de zaken die er al waren. 

Ik weet het nog precies. Het was de maand dat ik met Angelika ging trouwen, ik keek in de spiegel en stelde mezelf de vraag: ‘Hoe lang ga ik dit leven zo volhouden?’

Dat gevoel vormde uiteindelijk de basis voor Mind&Health. Ik nam in oktober 2011 afscheid van de metaalhandel. Sinds januari 2013 bestaat Mind&Health van waaruit we mensen, teams en hele organisaties de verbeterde versie van zichzelf laten worden. Dat doen we met elkaar, met een bevlogen en betrokken team van circa 50 professionals.    

Mind&Health is een kennisinstituut. We bundelen en delen kunde en ervaringen. Hiermee stimuleren we mensen hun energieniveau (weer) in balans te brengen. Én te houden. Want, jong en oud, bouwvakker en advocaat… onze klanten hebben één ding gemeen: ze zijn zich ervan bewust geworden dat hun energie op een bepaald moment van de dag al op is, nog voordat de dag voorbij is. Dan ontstaat er schade. Aan jezelf, je relaties, in je omgeving.

Gijs de Vries
Meedenker Gijs de Vries

“Tijdens mijn ziekteperiode (non hodgkin) heb ik aan den lijve ondervonden wat de waarde van gezondheid, geluk en balans is. Vanuit die motivatie ben ik bij de start van Mind&Health betrokken geweest. Ik omschrijf het bedrijf weleens als “de Rolls Royce” op het gebied van vitaliteit in Nederland. Ik heb gedurende mijn functie als algemeen directeur van het Nederlandse Rode Kruis geen belang meer gehad in Mind&Health maar heb het gedachtegoed en de activiteiten altijd een warm hart toegedragen. Dit heeft ertoe geleid dat onze wegen elkaar weer gekruist zijn en ik samen met Walter van Kuijen een nieuw initiatief ‘Executive Sherpa Coaching’ bij Mind&Health ben begonnen naast mijn werkzaamheden als professioneel toezichthouder.”

Meer weten?

Benieuwd geworden naar ons aanbod?  We hebben een breed aanbod aan trainingen, programma’s, workshops, webinars. Dit aanbod is zowel individueel als collectief en online/offline in te zetten.