Close

Ruimte huren

Ruimte met uitzicht (voor inzicht en inspiratie) rust, ruimte, licht, water, uitzicht én (h)eerlijke voeding. Dit zijn essentiële elementen als het gaat om balans en vitaliteit in het leven. Bij Mind&Health komen deze allemaal samen en dat is direct voelbaar. Onze bijzondere plek biedt voldoende ruimte om met anderen te delen. 

Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende ruimte voor werk, vergadering of presentatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kop koffie of thee. Dan kan je het zelf ervaren en de mogelijkheden bespreken. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en ook voor je auto is altijd plaats.

Neem bij interesse contact met ons op. 

Zij gingen je voor

Fijne, rustgevende ruimte

“Het team van Mind&Health heeft mij uitstekend geholpen bij de organisatie van onze MT heidag. 

Ze hebben goed meegedacht een passend programma te maken waarbij het mijn collega’s aan niets ontbrak. Dat blijkt ook uit de volgende quote van één van hen: Een fijne, rustgevende ruimte waar een heerlijke, verantwoorde lunch werd geserveerd.” 

SOS Kinderdorpen

Locatie voelde als een maatpak

“Mind&Health als locatie voor de cursus Runningtherapie voelde als een maatpak. 

Uitstekende, meedenkende en proactieve organisatie met prima prijs/kwaliteit verhouding. Dank voor jullie zorg!” 

Simon van Woerkom – medeoprichter van de Stichting Runningtherapie Nederland

Weergaloze raampartij met uitzicht

“Bij binnenkomst was ik onder de indruk van de rustgevende, ovale ruimte met een weergaloze raampartij die uitzicht biedt over het Gooimeer. 

In september hebben wij een teambuildingmiddag gehad met aansluitend een verantwoorde én heerlijke maaltijd. Ik heb me expres niet voorbereid door de website van Mind&Health te bezoeken om alles onbevangen over me heen te laten komen. Op diverse creatieve manieren werden we bewust gemaakt van de kracht van samenwerking waarbij bleek dat een ogenschijnlijk makkelijke opdracht heel moeilijk kan zijn en tóch tot een goed einde gebracht kan worden. Van de enthousiaste presentatie ging een overtuiging uit die ervoor heeft gezorgd dat ik diverse eyeopeners nog dagelijks toepas.”

Ingrid Wessels, Reinink Accountants & Adviseurs