Close

Ons team van professionals

Onze droom: Wakkere leiders. Ons team is daarbij cruciaal.

Alles wat we bereiken bij Mind&Health komt voort uit samenwerken. Samen met onze klanten. Samen met onze professionals. Al onze professionals zijn experts in hun vak. Wat hen onderscheidt van anderen is dat zij integraal denken en werken. Elk individu is uniek, maar als team bij jou als klant, zijn wij pas echt compleet. Samen willen wij het verschil maken. Voor jou en jouw organisatie. Met deze experts werken wij aan ons ideaal. Dat doen wij d.m.v. een integrale aanpak. Met als doel een duurzaam resultaat.
Caroline Wildeboer
Caroline Wildeboer - Psycholoog

“Let it flow”

Dennis Buist - Coach

“Als je loslaat wie je bent geworden, dan word je wie je bent”

Dula Ruigrok – Massagetherapeut

“Je lijf kent alle antwoorden.”

Ellen Plug
Ellen Plug - Coach

Balanceren is leven en werken vanuit je hart

Esther Koning - Vitaliteitscoach en leiderschapsfacilitator

“Positieve energie, positieve impact. 

Gijs de Vries - Executive Sherpa Coach

“Als je luistert naar je hart, klopt het”

Karen Frank - Coach

“Echte vrijheid vind je in de moed om jezelf te zijn.”

Lars Huizinga
Lars Huizinga - Adem- en Energy Control coach

“Activeer jouw zelf herstellend vermogen!”

Marco Schouten - Fysiotherapeut / Coach

“Wat je aandacht geeft, groeit!”

Maria van Tilburg – Slaapcoach en oplaadcoach

“If you listen to your body when it whispers, you do not have to hear it scream”

Marieke Proper - Relatietherapeut / vitaliteitscoach

“Als we aandacht aan onszelf besteden, gaat alles om ons heen nog meer groeien.”

Marieke de Witt - Diëtist / Leefstijlcoach

“The secret of getting ahead is getting started.”


Marjolijn Bakker - Neurofeedbackspecialist

“There is a crack in everything, That ‘s how the light gets in.” (Leonard Cohen)

Mark Braber - Executive Coach

Leiderschap vraagt moed, moed om jezelf te durven zijn


Mees Snijder
Mees Snijder – Talentcoach

“Iedereen heeft talent, dus laten we die van jou ontdekken en inzetten”

Nick Stöpler - (Slaap) coach en docent

“Run je dag, of de dag runt jou.” 

Niek van Halteren leiderschapsfacilitator en vitaliteitscoach
Niek van Halteren - Leiderschapsfacilitator en vitaliteitscoach

“Explore the extremes to find inner power”


Peter van Buijtene
Peter van Buijtene - Personal Trainer / Energy Control coach

“Adem in en kom tot rust, adem uit en glimlach
Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder “


Rafaela Colina - Coach

“Zelfcompassie is je sterkste vertrekpunt”

Remko Kuipers - Arts

“Nothing makes sense, except in the light of evolution.”

Richard Wibbelink - Organisatieadviseur

“Alles verandert zodra je er anders naar kijkt.”

Saskia Ploeg - Leefstijl-en vitaliteitscoach

“Beleef bewust gezonde leefstijl en de beweging volgt!”

Victor Neyndorff - Coach

“Als je de manier verandert waarop je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt”


Walter van Kuijen - Executive Sherpa Coach

“Whatever makes you want to go that extra mile, let’s go two”


Initatiefnemer

Peter Kuijper

“Pas als je de moed vindt je eigen weg te gaan, toont de weg zich aan jou.”


Raad van Energie

Onze raad van energie geeft advies op het beleid en algemene zaken in de onderneming Mind&Health. De leden hebben verschillende specialismes en zijn allemaal experts met jarenlange ervaring in hun vak. Zij inspireren en motiveren ons om altijd het beste te geven voor onze klanten.

Hans Koeleman
Hans Koeleman

Impossible dreams are necessary for progress”, een benadering die gedreven wordt door inspiratie, hard werken en een torenhoge positieve instelling: de basiselementen van een topsporter en heel goed passend bij Mind&Health. Hans adviseert ons op het gebied van cultuur en innovatie; hoe een baanbrekend merk te worden met dito product en verhaal. Hans is voormalig atleet en storytelling specialist.

Albert Sonnevelt
Albert Sonnevelt

“Ik help het liefst mensen die impact hebben op de rest van de wereld”  Het leven van Albert draait om raken en geraakt worden. Zijn integrale visie en de opleidingen van Sonnevelt leiden tot een vitaler leven. Een directe link met Mind&Health is snel gemaakt en vandaar zijn verbondenheid. Albert is psycholoog, executive coach en ondernemer.

Edwin de Haas
Edwin de Haas

“Mooie bedrijven en interessante mensen helpen, daar word ik gelukkig van” zo schrijft Edwin de Haas, eigenaar van Canvass Company. Hij helpt bedrijven om ambitieuze doelen te bereiken door een eigen koers te varen en écht te geloven waar je voor staat. Dat is precies wat Mind&Health ook doet en vandaar zijn nauwe verbondenheid.

Gijs de Vries
Gijs de Vries - Professioneel toezichthouder en executive coach

Tijdens mijn ziekteperiode (non hodgkin) heb ik aan den lijve ondervonden wat de waarde van gezondheid, geluk en balans is. Vanuit die motivatie ben ik bij de start van Mind&Health betrokken geweest. Ik omschrijf het bedrijf weleens als “de Rolls Royce” op het gebied van vitaliteit in Nederland. Ik heb gedurende mijn functie als algemeen directeur van het Nederlandse Rode Kruis geen belang meer gehad in Mind&Health maar heb het gedachtegoed en de activiteiten altijd een warm hart toegedragen. Dit heeft ertoe geleid dat onze wegen elkaar weer gekruist zijn en ik samen met Walter van Kuijen een nieuw initiatief ‘Executive Sherpa Coaching’ bij Mind&Health ben begonnen naast mijn werkzaamheden als professioneel toezichthouder.”

Hans van Snellenberg
Hans van Snellenberg

“Energie heeft iets magisch! Energie ontstaat door balans. Vanuit je passie ondernemen” zo schrijft Martin van Kranenburg, een van de grootste online marketing specialisten in Nederland. De klik tussen Martin en Mind&Health zit in die passie van ondernemen en kennis delen. Kennis over het brein en de psychologie van gedrag om daarmee het maximale uit jezelf, je naasten en anderen te halen. Martin is als Digitale Transitie coach nauw betrokken bij Mind&Health.

Martin van Kranenburg
Martin van Kranenburg

“Energie heeft iets magisch! Energie ontstaat door balans. Vanuit je passie ondernemen” zo schrijft Martin van Kranenburg, een van de grootste online marketing specialisten in Nederland. De klik tussen Martin en Mind&Health zit in die passie van ondernemen en kennis delen. Kennis over het brein en de psychologie van gedrag om daarmee het maximale uit jezelf, je naasten en anderen te halen. Martin is als Digitale Transitie coach nauw betrokken bij Mind&Health.

Ambassadeurs

Robin van Lohuizen - Ambassadeur

“Sinds ik mij sinds een aantal jaren persoonlijk interesseer voor mijn eigen well-being, merk ik dat vele aspecten in mijn leven meer in een flow komen. Mijn gezin, mijn business, mijn vitaliteit… En dat door het maken van steeds bewustere keuzes. Keuzes die echt bij mij passen. Maatwerk! Op mentaal en fysiek vlak. Iedere dag 1% beter. In deze ontwikkeling voel ik sterk gesteund door Mind&Health en dat maakt mij een trots én energiek ambassadeur van deze club.”


Jurgen Spoor
Jurgen Spoor - Ambassadeur

Een goede balans en jezelf top fit voelen is belangrijk als je elke dag op top niveau wil presteren. Bij Peter Kuijper is mijn loopbaan ooit begonnen en na van hem het salesvak te hebben geleerd ben ik mijn eigen weg gegaan. Dit heeft geleid tot een mooie carrière tot nu toe waarbij ik erachter kwam ondersteuning nodig te hebben op het gebied van het vinden van een goede work/life balans, het maken van de juiste keuzes en zeker ook vitaliteit. Mind&Health helpt mij bij het vinden van de juiste inzichten en stappen die kunnen worden gemaakt om deze doelen te bereiken.