Close

‘Onverbiddelijk jezelf zijn, waar gaat dat eigenlijk echt over?’

Aankomende Masterclass (53e): 

‘Onverbiddelijk jezelf zijn, waar gaat dat eigenlijk echt over?’ door Evelien van Es (internationaal spreker, sparringpartner, (team) coach en auteur)

Datum:            14 maart 2022
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Te pas en te onpas hoor (en lees) je hoe belangrijk het is om ‘jezelf te zijn’

Om je hart te volgen, om trouw te blijven aan jezelf en om als leider authentiek te zijn. Waar gaat dit in essentie over? Wat behelst het om ‘onverbiddelijk jezelf te zijn’ en wat levert het je op en bovenal, hoe doe je dat?

We worden, in de dynamiek van alle dag, allemaal uitgenodigd –soms ook echt uitgedaagd – om keuzes te maken. Om daarmee bij onszelf te blijven. Wat klopt voor mij en wat niet (meer). Dit zijn ontwikkelingen die een katalysator (kunnen) zijn voor het vergroten van je zelfbewustzijn. Dat begint bij het ontdekken van wie je in essentie bent. Een van de aspecten die daarbij van belang is, is het (h)erkennen van jouw ego en hoe dit je beïnvloedt in je doen en laten. De keuzes die je maakt. En, hoe maak je keuzes die meer hart-gedragen zijn?

Evelien neemt je mee op een reis naar binnen. Klinkt dit wellicht zweverig voor je? Evelien is echter door en door praktisch en geaard. Ze inspireert door het delen van verhalen, stelt vragen en gaat het gesprek aan. Het wordt daarmee een interactieve bijeenkomst. Je wordt aangezet tot zelfreflectie. Je gaat naar huis met een aantal concrete en pragmatische handvatten.

Voor wie is deze masterclass? Voor leergierige en nieuwsgierige mensen die hun groei en ontwikkeling aan willen gaan: als mens, als leider en/of als ondernemer. Je bent meer dan welkom om aan te schuiven op maandag 14 maart 2022.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
Evelien van Es

Evelien van Es (1971) werkt als internationaal spreker, sparringpartner, (team)coach en auteur.
In 2021 publiceerde ze haar boek Wees Onverbiddelijk Jezelf in het Nederlands alsook in het Engels. Evelien heeft een corporate achtergrond op het gebied van verandermanagement en management-development en is sinds 2006 ondernemer. Ze werkt met senior-managers en ondernemers – individueel en in groepsverband – en zet aan om vanuit verdieping helderheid te creëren. Haar zuivere energie en haarscherpe analyses zijn typerend, evenals haar kristalheldere wijze van communiceren. Evelien houdt van de natuur – de zon en de zee – en is moeder van 2 tienerdochters.

Als je je wilt voorbereiden, zou je ook nu al het boek van Evelien kunnen lezen: