Close

Sollicitatie

Wij willen je graag alvast beter leren kennen…

Beste sollicitant,

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze nieuwe collega wordt. Om beter te kunnen beoordelen of wij bij elkaar passen, zouden wij je graag alvast wat beter willen leren kennen. Daarom hebben wij een paar vragen aan jou. Wij verwachten zeker niet dat je alles kunt, maar het is voor ons goed om te weten, wat je sterke punten zijn en waar wellicht nog ontwikkelpotentieel is, om met elkaar nog beter te worden.

Sommige dingen (programma’s) uit de onderstaande vragenlijst heb je misschien nooit nodig, maar als je die toevallig wel kunt en leuk vindt, dan zouden wij die kwaliteiten van jou ook graag willen inzetten. Dus laat je vooral niet afschrikken als je vragen ziet, waar je niet ja op kunt zeggen. Het gaat hier vooral om onze beeldvorming. Bovendien zou het heel bijzonder zijn als je alles zou kunnen en op alles ja zou kunnen zeggen. 😊

Bij ons dien je niet van alle markten, maar wel van vele markten thuis te zijn. Jij bent office-, facility- en relatiemanager, P.A. en gastvrouw tegelijk. Dat maakt je werk heel divers en afwisselend. Daarnaast hebben wij super leuke collega’s en klanten.