Close

Jouw organisatie verbeteren

Gemotiveerde en vitale medewerkers zorgen ervoor dat je als organisatie beter presteert en sneller kunt inspelen op veranderingen.

Een investering in de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van je mensen genereert dan ook een hoog rendement, zoals meer werkplezier, een goede samenwerking en onderlinge communicatie, minder ziekte en burn-out. Dat krijgen we ook terug van onze klanten. Met een plan op maat, de corporate YOUniverse, zorgen we voor dit rendement en verankeren dit in je team of organisatie. Dit levert meetbaar klinkende munten op, want je klanten ervaren dit en daardoor word je als werkgever ook aantrekkelijk.

Energieke medewerkers

Fitte en energieke medewerkers zorgen voor fitte organisaties die klaar zijn voor de toekomst. Zo blijkt uit onderzoek van Harvard University dat elke geïnvesteerde euro in het voorkomen en terugdringen van verzuim er maar liefst zes oplevert. Als we bij organisaties aan de slag gaan, beginnen we meestal met één of enkele teams. Daarna kunnen meer teams aansluiten. Het voordeel hiervan is dat je organisatie een snelle en effectieve start kan maken. Bovendien werkt het enthousiasme van deelnemende teams aanstekelijk op de overige, dan nog niet deelnemende teams. 

  • Meer werkplezier
  • Hogere productiviteit
  • Minder verzuim

De route naar een energieke organisatie

Fase 1 analyse en bewustwording

Een energieke organisatie die klaar is voor de toekomst, krijgt vorm aan de hand van een aantal fases waarbij we beginnen met een grondige analyse en bewustwording. We inventariseren de huidige situatie, kijken wat goed is, wat beter kan, wat er gedaan is en kijken vooruit naar de doelen die je wilt bereiken. Aansluitend creëren we draagvlak. 

Fase 2: individuele of groepsgewijze begeleiding

Na de eerste fase kun je – afhankelijk van de uitkomsten – kiezen voor individuele of groepsgewijze begeleiding. Deze fase is altijd maatwerk, afgestemd op de verschillende teams  en de taal van je organisatie, en kan bestaan uit vragenlijsten, gezondheidsmetingen en/of interviews. Dit kunnen we bij jou in het bedrijf doen of bij ons in Naarden. Verder kunnen we workshops en trainingen organiseren met bijvoorbeeld aandacht voor teambuilding/samenwerking, voeding, ontspanning, humor, bewegen/sporten en ergonomie op het werk.  Of we doen één op één intakes waarbij we aansluitend een caddytraject kunnen adviseren. 

Fase 3: Hoe verder? Lifeline

Collectieve programma’s

Met onze collectieve programma’s zorgen wij binnen jouw team of organisatie voor…