Close

Inspiratiediner

Mind&Health in combinatie met de prachtige ligging aan het Gooimeer nodigt tot veel uit. Ook zaken, die niets met ons ‘businessmodel’ te maken hebben. Dat laten wij graag ontstaan. Daarbij omarmen wij inmiddels onze inspiratiediners. De onderstaande getuigenissen van de ervaringen gedurende deze avonden spreken boekdelen. Een bijzondere avond met een selecte groep personen. Aan één tafel. Ongedwongen. Het gaat daarbij om wie je bent, wat je drijft en niet om wat je doet en wat je mogelijk al hebt. Doorgaans een tafel met vele nieuwe gezichten. Van elkaar leren. Sterker nog, elkaar inspireren.

Wanneer?

Gemiddeld 1x per maand. Altijd op uitnodiging. Inloop vanaf 17.45 uur. De tafel start om 18.15 uur. Einde diner 21.15 uur.

Het menu:

  • Nootjes en gedroogde vruchten bij het ontvangstdrankje (thee, koffie, water, witte en rode wijn)
  • Een huisgemaakte soep met desgewenst een vers broodje
  • Frisse, gezonde groentenrijke salades naar keuze
  • Kaasplankje
  • Eventueel naar wens een kopje koffie/thee na…

De investering per persoon is € 39,50 excl. btw.

Waar?

Op onze al genoemde mooie locatie in het Naarderbos aan de IJsselmeerweg 100D te Naarden. Voor de exacte route én het naar wens gratis parkeren verwijzen wij je graag naar onze routebeschrijving.

Spreekt je dit aan? Je mag ons laten weten als je een keer wilt aanschuiven door een mail te sturen naar office@mindandhealth.nl onder vermelding van ‘Inspiratiediner’, je naam en de gewenste tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.

Spontane reactie van onze klant

Fijne sfeer

“Op de prachtige locatie van Mind&Health werden wij warm ontvangen door de open armen van gastheer Peter. Tijdens heerlijk eten ontvouwde een ieder zijn bocht in zijn leven. Ieder durfde in de fijne sfeer kwetsbaarheid en openheid te tonen. En dat is onalledaags. Zouden we meer moeten doen: inspiratiediners bij Mind&Health. En daarbuiten ook trouwens! Is heel goed voor onze (mentale) gezondheid!”

Tom Elffers – Een Heel Leven

Zeer inspirerend

“Het inspiratiediner was werkelijk zeer inspirerend! Regelmatig denk ik nog terug aan deze mooie avond.
De verhalen kwamen als vanzelf dankzij de uitnodigende en vertrouwelijke sfeer. Te ervaren wat het met
je kan doen om niet alleen je eigen verhaal te delen, maar ook die van je tafelgenoten te mogen horen.
Zo bijzonder…”

Elizabeth Jellema