Close

Informatiesessies

Op verzoek organiseren wij met plezier informatiesessies rondom vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, energiemanagement en aanverwante onderwerpen. Wij creëren daarmee draagvlak binnen organisaties. Uit ervaring blijkt, dat het meeste effect bereikt wordt als tenminste ook de beslissers op dit terrein binnen een organisatie mee aanschuiven.

Onze opzet is een interactieve, pragmatische workshop, waarin vooral helder wordt, of de organisatie al klaar is deze thema’s intern uit te rollen, er al oprecht draagvlak is en waar er mogelijk nog (enige) weerstand bestaat. Deze weerstand mag er zijn. Sterker nog, hij haalt het beste in ons naar boven. Mocht dit het geval zijn, dan gaan we tevens vaststellen, wat er nodig is om deze weerstand om te buigen en effectief te gaan benutten. Niet door overtuiging, integendeel, echter door met elkaar in gesprek te gaan en zo tot nieuwe en implementeerbare inzichten te komen.

 Zullen we een afspraak plannen? Stuur dan een e-mail naar office@mindandhealth.nl. Aansluitend zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken er al naar uit je te ontmoeten!