Close

Executive coaching

Je lijf is je bedrijf!

Heb jij naast je businessplan ook een persoonlijk ondernemingsplan?

Zoek jij het antwoord op de vragen: ‘Hoe word ik vanaf morgen energieker om nog lang gepassioneerd te kunnen ondernemen?’

Van rijke armoedzaaier naar persoonlijke rijkdom

Peter Kuijper, initiatiefnemer van Mind&Health, leidde een hectisch en welvarend bestaan, totdat hij op een dag tot het besef kwam dat een hardloper wel eens een doodloper zou kunnen zijn. Vanaf dat moment ging het roer met kleine stappen om en startte hij een nieuw leven.

‘Ik had een metaalhandelsbedrijf, vloog de wereld rond, deed van alles, het geld stroomde binnen. Terugkijkend vraag ik me af: waarom heb ik mijzelf en anderen uitgeput? Hoe ging ik met mijn dierbare mensen om en waar hechtte ik waarde aan? Man, wat was ik een armoedzaaier. De leegte van een vol bestaan, heb ik het wel eens genoemd.’

Met de missie om ondernemers van dit land steeds energieker en vitaler te maken, past hij al zijn kennis en ervaring toe in zijn instituut Mind&Health aan het Gooimeer. Dat wat hij in de afgelopen 16 jaar leerde, brengt hij ondernemers nu in 4 maanden – met een bevlogen team van 50 professionals – in essentie bij.

Ik gun iedereen een én-én leven: ondernemen én aan het eind van de week nog steeds energiek zijn. In hooguit 2 weken voel je al de eerste winst, zo krijgen wij terug. Je bent minder moe, je slaapkwaliteit neemt toe en daardoor zit je meteen beter in je vel.’

De beste versie van jezelf

Bij Mind&Health kom je die beste versie van jezelf (weer) tegen. Dat doen we door jou andere keuzes te laten maken en je de richting op te sturen die je voor ogen hebt. Daarvoor analyseren we jouw ‘mind’ en ‘health’ in samenhang en stellen een persoonlijk plan van aanpak op: je personal YOUniverse. Een integrale aanpak die multidisciplinair en maximaal wetenschappelijk onderbouwd is. 

Jouw personal YOUniverse is de wereld zoals jij hem wenst en waarin je straks gelukkiger, energieker, veerkrachtiger en wendbaarder bent. Niet tijdelijk, maar blijvend. Want je komt niet bij ons om bij te tanken, maar om te ervaren hoe je altijd met een volle accu door het leven kunt. Als basis kijken we hierbij naar de 10 energizers. Het zijn de factoren waar ieder mens in meer of mindere mate energie van krijgt: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving.

Leefplan integraal

De route naar een energieke versie van jezelf

Route naar energieke medewerkers

Zodra je een persoonlijk leefplan hebt, rijst al snel de vraag ‘Hoe houd ik mijn organisatie gezond?’

Ons advies luidt: Show, don’t tell!

Wij komen hierover graag met je in gesprek.

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Reacties van onze klanten

Mijn hoofd en lichaam zijn lekker onderweg…

“Zowel lichamelijke als mentale pieken en dalen hebben mij gevormd tot een positievere Eric, die weer zin heeft en zich beter kan bewegen in zowel zakelijke al sprivé-situaties. Mijn hoofd en lichaam zijn lekker onderweg.”

Eric Miete  – Product Promotor / Culinair Advisor / CressCoach bij Koppert Cress 

Aangenaam verrast!

“Op allerlei manieren naar je eigen lichaam en geest kijken en daar dan feedback op krijgen. Ik dacht dat ik dat altijd al deed, maar aan het slot van mijn dag bij Mind&Health, was ik aangenaam verrast toen ik ‘wat ik over mijn gezondheid dacht’ en ‘wat ik die dag bij Mind&Health hoorde’ tegen elkaar hield.”

Dr. Ivan Wolffers – emeritus hoogleraar

Nieuw leven

“Ja, zo voel en ervaar ik het na de screeningsdag bij Mind&Health en het 100 dagentraject met mijn caddy. Professioneel, integrale benadering, warm, sfeervol,respectvol, waardevol, ruimte voor emoties, lieve mensen, fantastische caddy, heerlijk en gezond eten en een prachtige locatie. Het zijn een aantal ingrediënten in het ‘menu’ van Mind&Health die mij tot andere inzichten brachten in mijn leven en dat ik het roer om moest gooien om uit mijn burn-out te komen.”

Rian van de Meer – teamleider Amaris Theodotion