Close

‘Een leven lang FLOW’ door Evert Heintz

Onze aankomende Masterclass (31ste) ‘Een leven lang FLOW’ door Evert Heintz vindt plaats op 30 oktober. Je kunt als mens veel meer dan je denkt! Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en intuïtief. Tijdens deze interactieve masterclass leert auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz je ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in jouw eigen leven te verhogen. Toen Heintz in de zomer van 2002 tijdens het bergbeklimmen 15 meter diep in een gletsjerspleet viel, zweefde hij twee uur letterlijk tussen leven en dood. Eén misstap en hij had het niet na kunnen vertellen. In plaats van in paniek te raken, ondernam hij actie en kwam er op eigen kracht uit. Na deze bijna-doodervaring leerde hij anders te kijken naar zijn energie. De opgedane inzichten en ervaring werkte hij uit tot het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ®.

Evert daagt je op deze inspirerende avond uit het heft in eigen handen te nemen om zo de kwaliteit van je leven te verhogen. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op het werk. Na afloop is er de mogelijkheid om een gesigneerde versie van het boek ‘Een leven lang FLOW’ te kopen.

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op de link mindandhealth.nl/routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘een leven lang FLOW’, je naam en de gewenste tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.

Evert Heintz (1975) groeit op in een Rotterdams ondernemersgezin, waar hij al jong leerde ‘geen woorden, maar daden’. Hij studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 zeer succesvol als flowspecialist en inspirational speaker op het bedrijfsleven. Hij coacht en geeft trainingen en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en flow aan gerenommeerde organisaties en particulieren, zowel in Nederland als in de Alpen. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen de deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Recent verscheen zijn boek ‘Een leven lang FLOW’.