Close

‘De noodzaak van ‘honger’ in een wereld van overvloed!’ door Hans Koeleman

Onze 36e masterclass ‘De noodzaak van ‘honger’ in een wereld van overvloed! ‘ door Hans Koeleman (ex-Olympiër, disruptive engineer en storyteller) vindt plaats op maandag 11 juni 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D te Naarden

Datum en tijd:               11 juni 2018 van 17:00 – 21:00 uur

De noodzaak van ‘honger’ in een wereld van overvloed. Dit is een verzameling van anekdotes uit de wereld van business, sport en privé. Deze voor ons herkenbare en tevens pakkende anekdotes komen allemaal op hetzelfde neer. We willen meedraaien in de hedendaagse hectische wereld. Stappen zetten. Wellicht zelfs (top)prestaties leveren, deels opgelegd door anderen en zeker ook door onszelf. De verwachtingen zijn structureel hoog. Om daar goed mee om te kunnen gaan, is het belangrijk om niet weg te zakken in de gewoonte der gemakzucht.

Persoonlijke groei en ontwikkeling houdt iedereen veerkrachtig. Dit is geen pleidooi voor een constante stroom van vernieuwing. Of de gedachte ‘het huidige is niet goed genoeg’. Het is een bedachtzame en in rust geformuleerde visie. Eén die jouw grenzen onderzoekt en daarmee mogelijkheden aftast.

Alert zijn, geïnspireerd raken en mentaal fit blijven. De noodzaak van ‘honger’ gaat om het bewerkstelligen van een andere attitude.

Deze masterclass is sterk interactief en zal een groot scala aan oefeningen bevatten.

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving. Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan via het Masterclass aanmeldformulier.

Hans Koeleman is een dromer, maar wel eentje waar veel dromen van uitgekomen zijn. Dromen, zegt hij, zijn een noodzaak voor vooruitgang. Zijn opleiding – studies literatuur en geschiedenis – genoot hij in de Verenigde Staten, op universiteiten in Clemson, South Carolina en Los Angeles. In 1984 en 1988 was hij als atleet aanwezig op de Olympische Spelen. Hij was ruim vijftien jaar werkzaam bij Nike als brand manager en corporate storyteller.

 

Vandaag adviseert hij bedrijven groot en klein hoe een cultuur van innovatie – eigenlijk: a culture of awesomeness – te scheppen binnen de organisatie, een proces dat begint bij de attitude van het individu. Hij heeft twee autobiografische romans geschreven, Het blauwe uur en Olympiers,  en vertolkt delen van het laatste boek in een theatershow met Bram Bakker en Abdelkader Benali.