Close

‘De kracht van effectief denken en word zo meester van je gedachten’ door Toine Simons

‘De kracht van effectief denken en word zo meester van je gedachten’ door Toine Simons (auteur, enthousiasmerend spreker en change accelerator) – deze Masterclass is inmiddels vol


Datum:           16 september 2019

Tijd:                 van 17.00 tot 21.00 uur

Locatie:          Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

.

‘Belo en de Stoïcijnse Belofte’

Adviezen van de oude Stoïcijnen om meer balans, rust of juist energie te ervaren.

Door Toine Simons (auteur, enthousiasmerend spreker en change accelerator)

Deze inspirerende masterclass gaat over het vermogen dat wij hebben om in elke omstandigheid, gedachten aan te maken die je niet verontrusten, frustreren, lusteloos maken of irriteren. Maar authentiek, energiek, optimistisch, rustig, vriendelijk en in balans. Wie wil dat niet?

Actuele levenskunstlessen van de oude stoïcijnse filosofen, meer dan 2000 jaar geleden opgetekend en nu, juist in deze hectische tijd te gebruiken als een inspirerend en zeer praktisch kompas om elke dag betekenis, ruimte en rust te ervaren.

Deze masterclass gaat over slim denken. Dit is de sterkste verandertool die je bezit. Of het nu gaat om het ervaren van meer energie, omgaan met tegenslag of de kwaliteit van jouw relaties verbeteren: iedereen kan kiezen om verandering te realiseren door effectief te denken. Dit betekent dat verandering en levenskunst in je hoofd zitten en niet in je hart. Dat maakt het een stuk simpeler.

Je eigen gedachten, meer heb je niet nodig. Daarin zit je vrijheid.

Dat is de ‘Stoïcijnse Belofte’: Adviezen van de oude Stoïcijnen om meester over je eigen gedachten te worden en meer balans, rust of juist energie te ervaren wanneer jij dat wilt.

Voor Spinoza-vorsers, intellectuelen, filosofen en wetenschappers is deze masterclass waarschijnlijk wat frivool en (te) luchtig van opzet. Maar ook zij zullen zich toch niet vervelen als ze kijken naar de pragmatische benadering.

Heb je er zin in? Ben je er klaar voor? Heel veel plezier!

De oude stoïcijn Epictetus en Toine zijn je gids.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Aanmelden kan via ons Masterclassaanmeldformulier.

Toine Simons coacht je door je oude manier van denken heen en geeft je tools om op ieder moment je ambitie te realiseren. Het resultaat is een goede balans in je denken en doen, met een praktische methode om daar dagelijks richting aan te geven. Hij gelooft in de enorme capaciteit van mensen om zeer snel verandering en verbetering te realiseren.

Toine kan als geen ander deelnemers inspireren en tot denken aanzetten. Zijn trainingsstijl is dynamisch, humoristisch, praktisch en hij gaat de confrontatie niet uit de weg. Zorg dat je in goede conditie bent als je naar deze masterclass komt!

.