Close

Dennis Buist – lifecoach

Als coach ben ik al lang bij Mind&Health betrokken omdat ik geloof in een integrale aanpak.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

 • Waarom doe ik wat ik doe?
 • Hoe laat ik oude patronen los?
 • Hoe zorg ik dat wat ik doe aansluit bij wie ik ben?
 • Hoe veel energie heb ik, zowel fysiek, emotioneel als mentaal?
 • Hoe krijg ik wat meer rust in mijn hoofd?

Wat kan je van mij verwachten in contact met jou?

 • Open, veilig en een persoonlijke aanpak
 • Fysieke, emotionele en mentale vraagstukken.
 • Praktisch, concreet, maar ook spiritueel.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik? Dennis Buist, lifecoach

Van jongs af aan was ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik snapte nooit waarom iedereen me vanaf kind af aan vroeg wat ik wilde worden, ik wist nooit het antwoord,. Ik had zelf hele andere vragen; Waarom doe ik wat ik doe?, Wat wil ik diep van binnen? Hoe zorg ik dat ik energiek en gelukkig ben? Hoe ga ik om met al mijn gedachtes en emoties?. Deze vragen vormden voor mij de basis van fijn leven. Hoe kon ik weten wat ik wilde worden als ik deze vragen niet eerst had beantwoord?

Dit is ook hoe ik werk als coach ik kijk naar de praktische kanten en hoe we dingen concreet op kunnen lossen, maar ook naar de dieperliggende oorzaken van dingen. Ik geloof dat alleen als je iets bij de kern pakt je echt iets blijvend en duurzaam kan veranderen. Op een goede basis kun je hele mooie dingen bouwen.

Waarover kunnen we in gesprek

 • Hoe krijg ik meer fysieke, emotionele en mentale energie?
 • Helpen met het blootleggen en doorbreken van dieper liggende patronen.
 • Her-evalueren van je leven en begeleiden bij het maken van nieuwe keuzes
 • Hoe rust in je hoofd te vinden
 • Hoe je wat je doet kan overeen kan laten komen met wie je bent

Eerder werkte ik al voor:

Rey / 2019

“In his workshop, our employes learned how to speak their hearts. It changed the atmosphere on the workflow completely.”

Hugo / 2020

“Dennis heeft mij gecoacht toen ik moe was en ‘vastzat’ in mijn bedrijf. Binnen 7 sessies was mijn energie weer op pijl en en wist ik precies welke richting ik op moest.”

Mina / 2020

“De 1 op 1 sessies met Dennis zorgde voor meer inzicht in mezelf waardoor ik de keuzes kon maken die echt bij me paste”