Close

Uitverkocht – De Ricardo Semler uit de Spaanse Polder laat zijn licht schijnen op ‘ondernemen anno 2019’ door Allard Droste (ondernemer, manager, auteur, spreker, coach en professioneel dromer)

De aankomende Masterclass (41e) is uitverkocht

Datum:            4 maart 2019
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Wat is er gaver dan ondernemen? Vanuit je passie, je kennis en kunde, je gedrevenheid iets bouwen wat er nog niet (in die exacte vorm) is. De gestage groei naar inmiddels meer dan 500.000 bedrijven (> 1 medewerker) in Nederland bevestigt de grote animo, de aantrekkelijkheid.

De dagelijkse uitdagingen van ondernemers zijn legio en dat doet het enthousiasme na een periode helaas ook vaak verminderen. Dat heeft doorgaans betrekking op het functioneren van de medewerkers. De oprechte samenwerking, die gewenst is echter wederzijds lang niet altijd zo ervaren wordt.

Ricardo Semler, de Braziliaanse ondernemer (zie: link) is inmiddels wereldberoemd om zijn ontwikkelde visie en implementatie van modern ondernemerschap. Allard Droste heeft deze visie en vaardigheid reeds jaren geleden omarmd en geïmplementeerd in zijn bedrijf, wat hem inmiddels een aantal pakkende quotes heeft opgeleverd:

  • Allard Droste laat medewerkers zelf over miljoenen beslissen
  • Weg met vaste werktijden, autorisatieschema’s, functieprofielen en beoordelingsgesprekken (die heb je thuis toch ook niet?)
  • Zonder managers kan je echt aan de slag
  • Hoe maak je van medewerkers mede-ondernemers?

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Aanmelden kan via ons Masterclass aanmeldformulier.

 Allart Droste is ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Nodig Allard uit bij een bedrijf of organisatie, en hij zal je laten zien waar de energie verloren gaat. Allard bewijst dat plezier en effectiviteit hand in hand kunnen gaan en hoe alle medewerkers (weer) mede-ondernemers worden.

Semco in de Polder

Allards boek “Semco in de Polder” is genomineerd als managementboek van het jaar na een lange tijd op nr. 1 te hebben gestaan. Zijn anekdotes en ervaringen haalt hij uit zijn directe werkomgeving.

Na 10 jaar te hebben gewerkt voor een groot concern is hij in 2007, als eigenaar, ingestapt in het metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Hier heeft hij een grote cultuuromslag gerealiseerd, van hiërarchisch naar samen sturend. Van directief naar organisch. Een bedrijf zonder afdelingen,

Een omslag van een algemene toeleverancier naar een projectorganisatie voor de gevelbouw. Van 2,5 richting 20 miljoen omzet. Van een ziekteverzuim van rond de 7% naar de 1%.  Een bewijs dat anders werken mogelijk is in de keiharde praktijk. Uiteraard met alle ups-and-downs.

Allard is gek op hardlopen, vliegen, dromen en variatie. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin, Irene en zoons Maas en Duco.

 [bol_product_links block_id=”bol_5c502293200db_selected-products” products=”9200000071452156″ name=”Allard Droste” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F6F6F5″ border_color=”F6F6F5″ width=”350″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]