Close

Passie en vitaliteit, door Albert Sonnevelt

Op 18 september 2017 vindt onze 30e Masterclass ‘Passie en vitaliteit’ door Albert Sonnvelt plaats.

Er zijn veel succesvolle mensen in de wereld die hun ideaal kunnen leven. Zij werken hard en doen waar zij van houden. Ze zijn diegene die gepassioneerd ergens naar toewerken. Dat is op zich logisch, want des te meer je houdt van wat je doet, hoe meer je gaat werken. Je hebt immers plezier in je werk.

Het kan ook zijn dat je jouw leven saai vindt. Wellicht doe je niet meer wat je zou moeten doen en vraag je je af:

  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?
  • Hoe kan ik de dagelijkse sleur doorbreken?
  • Waar ben ik nu echt enthousiast over?
  • Welke opleiding of baan past bij mij?

Dan is het tijd om een verandering aan te brengen. Er zullen misschien obstakels of angsten zijn die je op dit moment beperken. Ze verhinderen het behalen van de doelen die je hebt gezet in dit leven. Dus nu is het moment aangebroken om de obstakels te overwinnen en je dromen waar te maken.

Tijdens deze masterclass helpt Albert Sonnevelt je bij het ontdekken van jouw passie. Met behulp van 10 fundamentele vragen krijg je een inspirerende indruk van de richting die je met jouw leven op kan gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdek jij jouw passie.

Albert Sonnevelt is psycholoog en ondernemer. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven.

Let op:
Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent!

Praktisch:  

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘ontdek de relatie tussen passie en vitaliteit’, je naam en de tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.