Close

Caddy Opleiding

Energizers

Inhoudelijke informatie over de caddy-opleiding

Mind&Health is gebaseerd op een integrale aanpak bij het ontwikkelen van de beste versie van jezelf. Wij mobiliseren energie, veerkracht en vitaliteit bij mensen, teams en organisaties. Zodat ze zich energiek en vitaal voelen en zo ‘de hele wereld’ aankunnen.

In de caddy-opleiding komen allereerst inhoudelijk de 10 energizers aan de orde (zie hiernaast). Wij kijken hier integraal naar. De kracht zit hem juist in deze samenhang. Daarnaast komt het coachen op deze 10 energizers aan de orde. Het uitgangspunt daarvoor is het persoonlijk energiedashboard. Dit blijkt in de praktijk een sterk visueel en tevens oordeelvrij startpunt te zijn om te komen tot een duurzame leefstijl.

Wat gaat de caddy-opleiding jou persoonlijk brengen?

Ook hier putten wij graag uit de opgedane ervaring met de al bestaande caddy’s:

De caddy-opleiding biedt jou een scala aan kennis over de 10 energizers die je stap voor stap ook zelf in je leven gaat toepassen, waar je dat nu wellicht nog niet doet. Je eigen energielevel gaat hierdoor ook maximaal groeien.

Daarnaast biedt Mind&Health jou een samenwerking met een fantastische groep collega’s, waar je jouw kennis constant mee kan delen en ook opdoen. We bieden jou persoonlijk een hele fijne basislocatie om naar terug te keren met je klanten, met vragen en/of ervaringen. Alle caddy’s waar we mee samenwerken zeggen enorm gegroeid te zijn als mens, in energie, in kennis en in kunde in de afgelopen jaren dat ze aangesloten zijn bij ons.

Welke droom hebben wij met jou?

Na het afronden van de caddy-opleiding gaan wij jou inzetten voor het 1 op 1 begeleiden van onze klanten tijdens het 100 dagen caddy-traject. Daarnaast gaan wij met jou ontdekken waar jouw specifieke kracht en kennis verder zit. Vanuit onze richting denken wij daarbij o.a. aan het voeren van vitaliteitsgesprekken, het geven van lezingen en/of workshops en het meedenken en uitvoeren van vitaliteitsprojecten binnen organisaties.

Ja, ik heb interesse!

Leuk! Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.