Close

Screening

Hoe blijf je fit, gezond en vitaal? Hoe presteer je op (top)niveau en zorg je dat je signalen van stress tijdig onderkent? Tijdens een screening wordt jouw ‘mind’ en ‘health’ in samenhang geanalyseerd en krijg jij een persoonlijk plan van aanpak opgesteld.

De beste versie van jezelf

Mis je wellicht de man of vrouw die krachtig in het leven staat, vol energie zit en de uitdagingen in het leven oppakt? Met Mind&Health kom je die beste versie van jezelf weer tegen.

Als basis kijken we hierbij naar de 10 energizers. Dit zijn de factoren waar ieder mens in meer of mindere mate energie van krijgt: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving. Deze multidisciplinaire analyse gebruiken we tijdens het vervolgtraject voor jouw Persoonlijke Energie Plan.

Screeningsonderdelen

De Mind&Health screening duurt één dag, vanaf 07.30 tot 17.30 uur. Tussen de screeningsonderdelen is er ruimte voor ontbijt, lunch, een of meerdere pauzes en zelfs een massage (rug en schouders). Naast diverse vormen van inspanning zijn er dus ook momenten van ontspanning.

De screeningsonderdelen zijn ook los te verkrijgen als deelscreenings.

Bloedonderzoek

Het bloedonderzoek levert gedegen informatie over je gezondheid op.

Persoonlijkheidsanalyse

Het belangrijkste doel van de persoonlijkheidsanalyse is om je bewustzijn te vergroten.

Breinbalanstest

Bij de breinbalanstest krijg je inzicht in de belangrijkste pijlers voor mentale energie.

Rust- en inspanningstest

We meten je ademritme, hartslag, hartcoherentie, herstelvermogen en omslagpunt voor een trainingsadvies en -schema op hartslag.

Voedingsanalyse

Het geeft inzicht in jouw huidige eetpatroon en lichaamssamenstelling zodat je effectieve stappen kunt zetten.

Bewegingsanalyse

Je krijgt inzicht in welke manier van bewegen het beste past bij jouw lichaamsbouw, jouw leefstijl, jouw levensfase en hoe je dit kunt vertalen naar haalbare en efficiënte acties.

Wil jij meer weten over onze Screening? Neem hier contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wat onze klanten zeggen over onze Screening:

Liesbeth / Project Manager

“Ik ging licht gespannen en vooral nieuwsgierig de dag in, en kwam er onder de indruk, tevreden en ontspannen vandaan’
De breedte van het onderzoek, de kwaliteit van de uitvoering en de persoonlijke betrokkenheid zijn uitstekend. De ambiance en de verzorging maakten de dag compleet. Ook de praktische adviezen gaven me gelijk een handvat om mee aan de slag te gaan, om mijn vitaliteit te bevorderen. Ik zie uit naar de bespreking van het screeningsverslag!”

Carmen / HR manager

“Bij Mind&Health draaide de screeningsdag helemaal om mij. Heerlijk was dat.

Een team met specialisten staat klaar die niet alleen hun vak verstaan, maar aandachtig en open ervoor zorgen dat je je verhaal met hen wilt delen. Ieder vulde zo op eigen wijze een stuk van de puzzel dat een helder beeld geeft van mijn mind en health. Deze screeningsdag heeft mij nog bewuster gemaakt van factoren die van invloed zijn op mijn (mentale) gezondheid.”

Ruud / DGA

“Puur het beleven van de Mind&Health screeningsdag in een rustgevende ambiance stemt al tot bewust nadenken over o.a. voeding, beweging, ademhaling en stress. Het verband en het noodzakelijk evenwicht tussen voeding-beweging-geest lijkt logisch, maar is in het dagelijks leven een valkuil. Mind&Health geeft de benodigde grondbeginselen én assistentie om een ommekeer in je dagelijkse gewoonten te bewerkstelligen. Een waardevolle, onbetaalbare beleving!”

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren? Doe dan de energielevel check (invultijd ca. 5 minuten) en spreek een van onze coaches.