Close

Voedingsanalyse

Het belangrijkste doel van de voedingsanalyse is inzicht in jouw huidige eetpatroon en lichaamssamenstelling!

Daarnaast weet je direct waar verbeteringen mogelijk zijn om je energieker te voelen. De adviezen zijn gericht op het voorkomen van dips gedurende de dag en om de “hang” naar eten te verminderen. Samen werken aan een bruisende geest en een energiek lichaam dat bij je past!

Wat doen we bij de voedingsanalyse?

Bij Mind&Health benaderen we voeding graag integraal en zien we lichaamsgewicht als een resultante die voortkomt uit de mate waarin al jouw energizers in balans zijn.

Tijdens de voedingsanalyse wordt uitgebreid ingegaan op je huidige eetpatroon en met, soms kleine, aanpassingen proberen we dit voor jou zo optimaal mogelijk te krijgen.

Daarnaast wordt er ook een meting gedaan van jouw lichaamssamenstelling: hoeveel spiermassa, vocht en vetmassa bevat jouw lichaam nu en waar zijn aanpassingen nodig en mogelijk. Een echte eye-opener!

Het onderzoek duurt een uur en binnen twee weken krijg je een uitgebreid verslag met alle adviezen, informatie en cijfers.

Bij een volledige screening is de voedingsanalyse een vast onderdeel naast een bloedonderzoek, bewegingsanalyse, persoonlijkheidsanalyse, breinbalanstest en rust- en inspanningstest. Uiteraard kunnen ook losse onderdelen gekozen worden.
Kijk bij ons aanbod voor de verschillende mogelijkheden.

Voedingsanalyse