Close

Bewegingsanalyse

Bij de bewegingsanalyse krijg je inzicht in welke manier van bewegen het beste past bij jouw lichaamsbouw, jouw leefstijl, jouw levensfase en hoe je dit kunt vertalen naar haalbare en efficiënte acties.

Wij geven inzicht in trends, hypes, mainstream én wetenschap aan de hand van adviezen zodat jij weet wat voor jou relevant is. Je krijgt handvaten en tips mee om beweging in alle vormen en intensiteit in te zetten op de manier die bij jou past.

Haal het beste uit jouw zelf en laat je verleiden tot bewust bewegen!

Wat doen we bij de bewegingsanalyse?

In een gesprek inventariseren we hoe jouw beweeggeschiedenis er heeft uit gezien, hoe jouw huidige beweeg- en sportgedrag eruit ziet, kijken naar mogelijke blessures en maken een inschatting van jouw algemene gezondheid.

Daarna volgt het onderzoek van het “houdings- en bewegingsapparaat”. We kijken naar jouw houding, lichaamsbouw, lenigheid, stabiliteit, balans in spiergroepen, jouw motoriek en de kracht van de verschillende spiergroepen. Hierbij leggen we de relatie tussen de normen die opgaan voor jouw situatie, jouw wens en de groeimogelijkheden.

Het onderzoek duurt 1,5 uur en binnen twee weken krijg je een uitgebreid verslag.

Bij een volledige screening is de bewegingsanalyse een vast onderdeel naast een bloedonderzoek, voedingsanalyse, persoonlijkheidsanalyse, breinbalanstest en rust- en inspanningstest. Uiteraard kunnen ook losse onderdelen gekozen worden.
Kijk bij ons aanbod voor de verschillende mogelijkheden.

Bewegingsanalyse