Close

Aanbod voor jouw organisatie

Krachtige en vitale organisaties ontwikkelen zich van binnenuit…

Mind&Health helpt organisaties bij het ontwikkelen van meer kracht en energie. Wij ontwikkelen teams die met meer ontspanning en minder kracht de hoge eisen die gesteld worden makkelijker aan kunnen.

Dit doen wij aan de hand van onze integrale aanpak. Onze 10 energizers staan hierin centraal.

Wij stellen graag samen met jou een programma op maat samen. Zie hieronder twee voorbeelden van programma’s.

Programma 1: MT-lid zijn is topsport!

Aanpak:

Stap 1: Kennismaking met het MT/Directie
Aantrekkelijkheid uitleggen van fysiek en mentaal weerbaar zijn, voor henzelf en directe omgeving, inclusief het MT. Duur: 1 uur (minimaal)

Stap 2: Het invullen van onze vragenlijst, de energielevel-check. Dit resulteert in ieders persoonlijk energiedashboard. Duur: 5 á 6 minuten (invultijd)

Stap 3: Een 1 op 1 gesprek aan de hand van het persoonlijk energiedashboard. Dit resulteert in een haarscherpe analyse waar het al goed gaat en waar er nog winst te behalen valt. Duur: 1,5 uur (live in Naarden)

Stap 4: Een maatwerkplan voor diegene die graag willen doorpakken en gemotiveerd openstaan voor deze persoonlijke ontwikkeling.

Programma 2: Duurzame en preventieve well-being

Aanpak:

Spoor 1: MT aansluiten middels 3 sessies
Sessie 1: Kennismaken met 10 energizers en invullen energielevel-check
vervolgens een 1 op 1 gesprek aan de hand van jouw persoonlijk energiedashboard. Duur 2 uur ( + 1 op 1 gesprek van minimaal 1 uur)

Sessie 2: Integrale well-being (aan de hand van MT energiedashboard) Duur 2 uur

Sessie 3: Preventief te werken gaan. Welke signalen herkennen. Duur: 2 uur

Spoor 2: Collectief programma
Stap 1: Communicatie over plan van aanpak aan alle medewerkers

Stap 2: Het invullen van de energielevel-check (vragenlijst) door alle medewerkers) Dit resulteert in ieders persoonlijk energiedashboard. Duur: 5 á 6 minuten (invultijd)

Stap 3: Een 1 op 1 gesprek aan de hand van het persoonlijk energiedashboard. Dit resulteert in een haarscherpe analyse waar het al goed gaat en waar er nog winst te behalen valt. Duur: 1,5 uur (live in Naarden) of 1 uur (online)

Op basis van het collectieve energiedashboard en de gesprekken bekijken we welke onderwerpen collectieve aandacht nodig hebben. Over deze thema’s worden interactieve workshops georganiseerd voor medewerkers.

Reacties van onze klanten:

“Albron is een bedrijf in transitie. Als 100% hospitality bedrijf hebben wij de afgelopen drie jaar extreem ingewikkelde jaren achter de rug. Ik ben als algemeen directeur verantwoordelijk voor de continuïteit van onze organisatie en daarmee natuurlijk ook voor mijn collega’s en teamleden. Om zo mentaal en fysiek fit mogelijk te zijn, te worden én te blijven hebben wij mij Mind&Health met het gehele directieteam een programma doorlopen. Wij zijn gezamenlijk gestart en werken nu, indien nodig, aan onze individuele uitdagingen onder begeleiding van uiterst professionele mensen en minstens net zo belangrijk, hun uitermate doeltreffende aanpak. Ik ben trots op mijn team, dat ondanks de uitdagingen en tijdsdruk de uitdaging aan ging en dankbaar voor de professionele en bevlogen vrienden van Mind&Health.”

Jan-Willem/ 2023
CEO

Een goede balans en jezelf top fit “Ik vond het een waardevolle en inspirerende ochtend waar ik met een goed gevoel aan terugdenk. Als ik de reacties hoor denk ik dat het gelukt is beweging te creëren en een start te maken met bewustwording rondom je eigen vitaliteit. Men vond het een prettige sfeer, ontspannen en goed om op deze wijze met het onderwerp vitaliteit bezig te zijn. Collega’s beginnen zelf enthousiast het gesprek over de leuke en inspirerende ochtend. Iedereen heeft er wat uitgehaald wat voor hem/haar van toepassing was.”

Anke / 2022
Verzuimregisseur

Een goede balans en jezelf top fit voelen is belangrijk als je elke dag op top niveau wil presteren. Bij Peter Kuijper is mijn loopbaan ooit begonnen en na van hem het salesvak te hebben geleerd ben ik mijn eigen weg gegaan. Dit heeft geleid tot een mooie carrière tot nu toe waarbij ik erachter kwam ondersteuning nodig te hebben op het gebied van het vinden van een goede work/life balans, het maken van de juiste keuzes en zeker ook vitaliteit. Mind&Health helpt mij bij het vinden van de juiste inzichten en stappen die kunnen worden gemaakt om deze doelen te bereiken.“

Jurgen / 2021
Accountmanager

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op…

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons overige aanbod:

Energy Boost

Energyboost

Leuk je online meetings op.

 • Een scala aan energieke boosts voor jouw videovergaderingen
 • Verschillende vormen om jouw vergaderingen te boosten.
 • Digitale interventie van 5 of 10 minuten

Thuiswerken & Vitaliteit

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Thuiswerken.jpg

Zoek je naar manieren om verbinding te houden met medewerkers thuis?

Wij bieden een programma aan inclusief een webinar en een E-book.

Company Energie Dashboard

Energizers 2021

Een energielevel-check i.c.m. vitaliteitsgesprekken voor jouw team of hele organisaties

 • Inzicht in thema’s die binnen de organisatie spelen op het gebied van vitaliteit.
 • Vroegtijdige identificatie van mogelijk dreigende ‘uitvallers’ .
 • Kostenbesparing op (potentieel) ziekteverzuim
 • En een cadeau aan je medewerkers: inzicht in hun vitaliteit en persoonlijke aandacht

Webinars

2021 energizers

Met regelmaat organiseren wij webinars voor teams en organisaties omtrent onze tien energizers. Dit zijn slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving. Om het meest optimale uit jezelf en je omgeving te halen, dienen deze energizers met elkaar in evenwicht te zijn.

Trainingen

Academy

We hebben een breed aanbod aan trainingen waarmee jij jezelf en anderen kunt laten groeien.

 • Vitaal Leiderschap
 • Webinars
 • Workshops
 • Caddy Opleiding