Close

Hoe houd je je medewerkers vitaal, energiek en gezond?

Krijg inzicht door middel van online vitaliteitsgesprekken van 30 minuten

In de huidige tijd waarin bedrijven genoodzaakt zijn om thuis te werken is het vraagstuk rondom de vitaliteit van medewerkers belangrijker dan ooit. Het is lastig in te schatten hoe medewerkers in hun vel zitten nu iedereen thuis werkt. Als werkgever zoek je naar mogelijkheden om je mensen te ondersteunen bij een goede werk-privébalans en een gezonde leefstijl.

Wij geloven steeds sterker in de ongelofelijke kracht van ‘de vitale medewerker’. Het wordt ons iedere dag duidelijker wat hiervan de waarde is. En dat je dit bereikt door juist laagdrempelig te interveniëren. De kracht van het kleine…

Om deze reden bieden wij onze energielevel-check in combinatie met een online vitaliteitsgesprek van
30 minuten aan voor teams en organisaties.

Wat kunnen je medewerkers verwachten?

  • energielevel-check (= een vragenlijst; invultijd 5 à 6 minuten)
  • een persoonlijk energiedashboard als uitkomst
  • online coachingsgesprek van 30 minuten
  • e-book met concrete, praktische tips en handvatten voor meer vitaliteit, veerkracht en belastbaarheid

Uiteraard zijn de uitkomsten vertrouwelijk en worden deze alleen met jou persoonlijk besproken. Mind&Health haalt de collectieve rode draden eruit en adviseert jouw organisatie over wat er speelt. Geanonimiseerd natuurlijk! Deze uitkomst wordt vervolgens in het strategisch plan resp. in het HR-beleid geïntegreerd. Zo wordt het een logisch en zich versterkend geheel en geen losse en/of tijdelijke component.

Wat is de energielevel-check?

Tijdens de energielevel-check beantwoorden je medewerkers 30 vragen over de 10 energizers in je leven:

Energizers 2021

Op basis van de 10 energizers laten wij jouw medewerkers stap voor stap zien hoe je deze in balans kunt brengen en houden. Deze energizers zijn factoren waar iedereen energie van krijgt, mits je je bewust bent van de werking, de juiste persoonlijke kennis hieromtrent hebt en deze in je leven integreert. Alle energizers staan met elkaar in verband en hebben invloed op elkaar. Zodra je met één energizer begint heeft dat een positief effect op de andere negen en zo op je hele leven.  Op die manier groeit je vitaliteit en ben je klaar om weer vol energie, focus en plezier je wensen en ambities waar te maken. Dat is de wereld van Mind&Health. En in die wereld draait het om jouw mensen.

Uit de energielevel-check volgt het persoonlijk energiedashboard dat tijdens het vitaliteitsgesprek besproken wordt.

SPECIMEN Jan Anoniem

Wat komt er aan bod in het online vitaliteitsgesprek?

Het online vitaliteitsgesprek van 30 minuten is een moment van bewustwording samen met één van onze professionele coaches. Het staat helemaal in het teken van vitaliteit en energie, is praktisch en pragmatisch en opgebouwd aan de hand van het (wetenschappelijk onderbouwde) energiedashboard.

Enkele vragen die aan jouw medewerkers gesteld kunnen worden:

  • Wat heeft jouw aandacht of zou aandacht mogen krijgen?
  • Wat springt er voor jou uit? 
  • Als je het voor het zeggen hebt en er geen beperkingen zijn, wat zou er dan voor je gaan veranderen? 
  • Waar wil jij in dit gesprek aandacht aan geven en je op richten?
  • Waar ga je vanaf vandaag mee starten en/of stoppen?

Het resultaat voor jouw medewerkers: een nulmeting, daardoor bewustwording, praktische tips en eerste inzichten om daarmee een eerste stap te zetten naar meer vitaliteit, veerkracht, belastbaarheid…

Het resultaat voor jou als organisatie: inzicht in de rode draden/ thema’s die binnen jouw organisatie spelen. Deze uitkomst kan vervolgens in het strategisch plan resp. in het HR-beleid worden geïntegreerd.

Ben je als organisatie geïnteresseerd in de medewerkersvitaliteits-check? Laat hier je gegevens achter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.