Close

Aanbod om beter te slapen

Heeft slapen in jouw leven meer aandacht nodig? Dit is ons aanbod om beter te slapen. Wij horen graag waar jouw behoefte ligt. Indien gewenst helpen wij je om een keuze te maken die past bij jou!

Slaapprogramma

slaappprogramma aanbod tools om beter te slapen

Wil jij achter de oorzaken van jouw slaapproblemen komen en leren hoe jij beter kunt slapen om meer energie beschikbaar te hebben?

In het slaapprogramma onderzoeken wij je leefstijl en meten wij middels een biometrische ring alle factoren die je slaap beïnvloeden. Aansluitend leer jij hoe je deze positief kunt aanpassen zodat je in de toekomst uitgerust wakker wordt. Op die manier heb je voldoende energie en focus om zowel zakelijk als privé alles te doen wat voor jou belangrijk is.

Slaaptest

slaaptest aanbod tools om beter te slapen

Ben je vaak moe, humeurig of slecht geconcentreerd? Dat kan het gevolg zijn van een van de volgende slaapstoornissen met een medische oorzaak.

  • Insomnie (problemen met in- en doorslapen)
  • Restless legs (bewegingsonrust in de benen)
  • Slaapapneu (ademhalingsstoornis tijdens de slaap)

Kom er achter middels onze slaaptest

Slaapwebinar

slaapwebinar aanbod tools om beter te slapen

Ervaar je een gebrek aan energie gedurende de dag? Ben je (snel) vermoeid of heb je geen puf om regelmatig te bewegen en te sporten? Wees gerust, je bent niet de enige. Echter, dit hoeft bij jou niet zo te blijven!

Meld je aan voor ons slaapwebinar en verbeter je slaap