Close

Bé van Lotringen – vitaliteitscoach, ademhalingsexpert en runningtherapeut

Be van Lotringen - Ademhalingsexpert

Ik geloof dat wie in beweging is, ontdekt wat hij wil. De combinatie van mijn drie competenties psycholoog, vitaliteitscoach en runningtherapeut zorgen voor een breed perspectief en dit verbind ik met beweging en ademhaling. Net als Mind&Health geloof ik in een integrale aanpak.

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Ik kan je helpen om weer in balans te komen, gericht op herstel bij klachten en op persoonlijke of professionele ontwikkeling. Op basis van je vraag kijken we samen naar de beste aanpak. Daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken uit de psychologie en coaching om een op maat gemaakt traject aan te bieden.

Naast dat ik mensen coach op diverse vitaliteitsvraagstukken, verzorg ik binnen Mind&Health ook de rust- en inspanningstest.  Je krijgt inzicht in hoe het zenuwstelsel, je brein en je ademhaling elkaar beïnvloeden en we kijken hoe jij weer controle op je systeem kunt hebben en je vitaliteit kan laten toenemen.

Wie ben ik? Bé van Lotringen, psycholoog, vitaliteitscoach, ademhalingsexpert en runningtherapeut

Als psycholoog en runningtherapeut kies ik mijn werkplek bij voorkeur in of dichtbij de natuur. Het licht, de lucht en alle kleuren ondersteunen mijn visie dat beweging een positieve kracht bij je naar boven haalt die verrast. Ik geloof in beweging. Beweging geeft ruimte. Ruimte in je lijf en je hoofd.

Waarover kunnen we in gesprek

  • Wat beweegt jou?
  • Wil je beter slapen?
  • Wil je meer ontspannen?
  • Wil je vitaler worden?
  • Wil je sporten verantwoord opbouwen, maar weet je niet hoe?

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Coos/ 2020
Managing Director

“Hier is het voor mij echt begonnen. Bé weet steeds dieper tot de kern door te dringen en inzichtelijk te maken wat mijn valkuilen zijn en waar ik rust kan vinden. We zijn er nog niet, maar ik heb er vertrouwen in dat de oorzaak van mijn hoofdpijn en spanning kan worden weg genomen.”


Maira / 2019
DevOps en Test Automation consultant

“Bé heeft me gesteund naar mijn behoefte. Afgestemd op hoe ik het liefst benaderd wilde worden. Heeft me vrij gelaten wanneer nodig en er dichter op gezeten wanneer ik even terugzakte in oud gedrag. Het toewijzen van Bé als coach sluit goed aan bij mijn persoonlijkheid en Peter Kuijper heeft daar een uitstekende keuze in gemaakt.”