Close

Voorbij Funderingstechniek investeert in het welzijn van hun medewerkers

Voor een bouwbedrijf als Voorbij zijn hun mensen uitermate belangrijk. Als zij zich niet goed voelen en in het ergste geval uitvallen heeft dat enorme consequenties op hun bouwprojecten. Hierbij gaat het niet alleen om het financiële aspect maar vooral om het welzijn van het team, waar onvermijdelijk de werkdruk stijgt en ook de gevaar op de werkplaats toenemen als collega’s minder kunnen presteren.

Vitaal de eindstreep halen

Daarnaast willen zij dat alle medewerkers gezond en vitaal de eindstreep van het werkzame leven halen en sterker nog, dat iedereen ook daarna in goede gezondheid van zijn pensioen kan genieten. Als je er op deze manier naar kijkt is het een win/win zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Daarom heeft Voorbij het project ‘Voorbij Vitaal Vooruit’ gestart.

De rol van het management is cruciaal

Alles begon in 2017 met het management, want goed voorbeeld doet goed volgen. Bovendien dient de top van een bedrijf oprecht erin te geloven dat investeringen op het gebied van welzijn en daarmee ook op het gebied van duurzame inzetbaarheid daadwerkelijk iets opleveren. En dat werkt het best als de managers het zelf hebben ervaren.

Twijfels zijn normaal, echter niet nodig

Daarnaast neemt het ook de twijfels weg bij de collega’s . De ene denkt misschien dat je een zwakkeling zou kunnen zijn als je deelneemt aan een coachingsprogramma. De ander verwacht dat het enorm zweverig gaat worden. Uiteindelijk ervaart iedereen het op zijn eigen manier, de volgende film is een interne film van Voorbij waarin de manager Nico Guyt verteld hoe hij het heeft ervaren en zijn collega’s toespreekt om deze te enthousiasmeren om aan het project ‘Voorbij Vitaal Vooruit’ deel te nemen. Het resultaat was boven verwachting, de deelname lag bij 80%.

Wij als Mind&Health zijn blij met deze enthousiaste klant die zo veel oog heeft voor het welzijn van zijn werknemers.

Wil je weten hoe wij dat doen?

Elk bedrijf en ieder mens is anders, daarom kijken wij samen met jou wat de beste manier is om waarden als vitaliteit, focus, flexibiliteit en wendbaarheid in het dagelijkse leven te integrieren zodat een begrip als duurzame inzetbaarheid echt geladen gaat worden. Ons doel is het om (levens)energie te (re)activeren die dagelijks ter beschikking staat waardoor privé- als ook werkplezier toenemen en er in alle opzichten een work/live balans ervaren wordt.

Wil jij ook een vitaal bedrijf? Laat dan je gegevens achter en samen werken wij een concept uit dat bij jou en je bedrijf past.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.