Close

Nick Stöpler – Vitaliteitscoach, slaapcoach en docent

Nick Stöpler

Iets over mij

Als voormalig professioneel baanwielrenner, heb ik een levende nieuwsgierigheid overgehouden aan het maximaliseren van energie, presteren en plezier. Je mag van mij verwachten dat ik persoonlijk en betrokken ben, maar tegelijkertijd ook praktisch en luchthartig. Met zelfstudies in bedrijfskunde en psychologie aan de Open Universiteit, heb ik een brede opleiding. Naast m’n werkzaamheden bij Mind&Health, ben ik co-docent bij de opleiding tot beginnend slaapcoach, samen met Floris Wouterson, van de bestseller SuperSlapen. Ook ben ik regelmatig als verslaggever en analist te horen op radio en tv.

Voorbeelden van thema’s waarover we met elkaar in gesprek kunnen gaan

  • Quick wins
  • Doelen of keuzes in privé- en werkleven
  • Persoonlijke vraagstukken
  • Beter slapen, ontspannen en omgaan met stress
  • Grenzen bewaken en voor jezelf staan
  • Waar voor jou meer energie te behalen is (ook in Coronatijd)

In de afgelopen periode heb ik veel online vitaliteitsgesprekken van 30 minuten mogen voeren en kunnen ervaren wat zo’n kort moment van focus voor mensen kan opleveren. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het thema slapen en kan ik jou helpen bij allerlei slaapproblemen. Samen kunnen we jouw slaap- en leefritme eens goed onder de loep nemen.

Biometrische ring

Slaapprogramma

Meten is weten – dat geldt ook voor je slaap

Via een biometrische ring kun je de hele dag en nacht precies meten, wat je doet en hoe je lichaam daarop reageert. Met het Mind&Health slaapprogramma verkrijg je zo inzicht in de kwaliteit van je slaap, ontspanning, beweging en je leefstijl via biometrische data. Door een uitgebreide analyse van je slaap- en leefdata kunnen gaan wij met jou in gesprek en komen we tot een aantal best practices die specifiek afgestemd zijn op jouw en jouw behoeften. Zo komen wij tot een speciaal voor jou op maat gemaakte plan van aanpak.

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Annelies / 2019
P&O Adviseur

“Fijne, open en prettige begeleiding met contacten op momenten die op mij afgestemd waren. Begeleiding gekregen op een manier die voor mij goed werkt, met tips die voor mij goed werken en waar ik zeker mee verder wil/kan!”

Sybren / 2019
Head of Account Management

“Fijne begeleiding- gericht op verbetering, zowel praktisch als ook meer theoretisch”

Coos / 2020
Managing Director

“Nick is erg professioneel en tegelijkertijd toont hij persoonlijke betrokkenheid.