Close

Nick Stöpler – (slaap)coach en docent

Nick Stöpler slaapcoach

Iets over mij

Als voormalig professioneel baanwielrenner, heb ik een levende nieuwsgierigheid overgehouden aan het maximaliseren van energie, presteren en plezier. Je mag van mij verwachten dat ik persoonlijk en betrokken ben, maar tegelijkertijd ook praktisch en luchthartig. Met zelfstudies in bedrijfskunde en psychologie aan de Open Universiteit, heb ik een brede opleiding. Naast m’n werkzaamheden bij Mind&Health, ben ik co-docent bij de opleiding tot slaapcoach, samen met Floris Wouterson, van de bestseller SuperSlapen. Ook ben ik regelmatig als verslaggever en analist te horen op radio en tv.

Voorbeelden van thema’s waarover we met elkaar in gesprek kunnen gaan

  • Persoonlijk leiderschap
  • Beter slapen
  • Betere energiebalans

Snel beter slapen? Lees mijn e-book: ‘6 dingen die goede slapers doen’

Biometrische ring

Slaapprogramma

Meten is weten – dat geldt ook voor je slaap

Een biometrische ring kan een prachtige strategische tool zijn om dag en nacht verschillende parameters voor energie en welzijn te meten en zo te objectiveren hoe je lichaam reageert op wat je doet. Met het ons slaapprogramma verkrijg je zo inzicht in de kwaliteit van je slaap, ontspanning, beweging en je leefstijl via biometrische data en uitgebreide vragenlijsten. A.d.h.v. een uitgebreide analyse hiervan gaan wij met jou in gesprek en komen we tot een aantal acties die specifiek afgestemd zijn op jou en jouw behoeften. Zo komen we tot een speciaal voor jou op maat gemaakte plan van aanpak. Tijdens een periode van aan de slag gaan met deze acties volgt een tweede meting.

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Annelies / 2019
P&O Adviseur

“Fijne, open en prettige begeleiding met contacten op momenten die op mij afgestemd waren. Begeleiding gekregen op een manier die voor mij goed werkt, met tips die voor mij goed werken en waar ik zeker mee verder wil/kan!”

Sybren / 2019
Head of Account Management

“Fijne begeleiding- gericht op verbetering, zowel praktisch als ook meer theoretisch”

Coos / 2020
Managing Director

“Nick is erg professioneel en tegelijkertijd toont hij persoonlijke betrokkenheid.