Close

Veel meer balans in werk en privé

Linda Hoek Voorbij

Linda Hoek

Via mijn werkgever Voorbij Funderingstechniek mocht ik een traject starten bij Mind&Health. Voornaamste reden hiervoor was mijn volle agenda en hoge (werk)druk in zowel mijn werk als privé, waardoor gedurende de week mijn energielevel steeds lager wordt en ik veel momenten van stress ervaar.

Voorafgaand aan het traject was ik toch wel erg benieuwd wat me te wachten stond en hoe (en of) me dit zou helpen. Maar nu, na de eerste gesprekken en de screeningsdag, heb ik al veel inzichten over mezelf gekregen. Waarom reageer ik op bepaalde situaties zoals ik reageer, wat motiveert me en waardoor ervaar ik stress. Het me daarvan bewust worden is voor mij al een hele belangrijke stap naar het lekkerder in mijn vel zitten.

Ik vind het enorm knap van de mensen bij Mind&Health dat ze dat zo goed en zo snel weten te doorgronden. Ook vind ik het erg fijn dat ik praktische tips en handvatten meekrijg die ik in mijn dagelijks leven goed kan toepassen. En dan moet het 100 dagen traject met mijn caddy nog van start gaan! Ik kijk uit naar het vervolg.