Close

Lely gaat voor een lekker leven, thuis en op het werk.

Hiervoor hebben zij het project

FitatLely

in het leven geroepen.

Lely vindt aandacht voor gezondheid heel belangrijk. Daarom starten zij met een FIT-check: het eerste initiatief uit het #FitatLely programma voor alle medewerkers met een Lely contract in Nederland.

Great Place to Work

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke voorwaarden om een Great Place to Work te kunnen zijn. Hetgeen Lely voor alle medewerkers nastreeft en waarin zij graag faciliteren. Om hier optimaal uitvoering aan te kunnen geven is het van belang dat er sprake is van een vitale, energieke, en zelfbewuste organisatie.

Lekker in je vel – met #FitatLely!

De FIT-check bij Lely start met 2 vragenlijsten. De energielevel-check met vragen over je energielevel (o.a. bewegen,voeding, slaap, ontspanning, sociale contacten en werkleven). En de gezondheidsvragenlijst die inzicht geeft in de leefstijl, fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers. Na het invullen van de vragenlijsten krijgen de medewerkers direct de mogelijkheid om een afspraak te maken voor de fysieke test in een FIT-bus op locatie. De uitkomsten hiervan geven informatie over de lichamelijke gezondheid.

De resultaten van deze FIT-check worden vervolgens besproken in een persoonlijk gesprek met een vitaliteitscoach. In dit gesprek krijgen de medewerkers tips en adviezen en kunnen zij direct een start maken met hun eigen FIT-plan.

Wij als Mind&Health zijn blij met deze enthousiaste klant die zo veel oog heeft voor het welzijn van zijn werknemers.

Wil je weten hoe wij dat doen?

Elk bedrijf en ieder mens is anders, daarom kijken wij samen met jou wat de beste manier is om waarden als vitaliteit, focus, flexibiliteit en wendbaarheid in het dagelijkse leven te integreren zodat een begrip als duurzame inzetbaarheid echt geladen gaat worden. Ons doel is het om (levens)energie te (re)activeren die dagelijks ter beschikking staat waardoor privé- als ook werkplezier toenemen en er in alle opzichten een work/live balans ervaren wordt.

Wil jij ook een vitaal bedrijf? Laat dan je gegevens achter en samen werken wij een concept uit dat bij jou en je bedrijf past.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.