Close

Mark Braber – executive coach

Mark Braber

Als executive coach voor ondernemers en directeuren ben ik verbonden aan Mind&Health.

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Het is mijn natuurlijke drang om steeds de essentie boven tafel te krijgen. Waar gaat het nu eigenlijk echt om? Wat is de vraag achter de vraag? En wat is dan het passende antwoord? Ik doe dit door vanuit openheid en vertrouwen, mijn levensmissie, in gesprek te gaan met mijn klanten. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid leggen we zo samen de essentie bloot van ieder vraagstuk dat je als klant hebt en vinden we samen dat passende antwoord. Door mijn luisteren op alle niveaus in combinatie met mijn ruim 25 jaar ervaring in business op directieniveau zijn er weinig vraagstukken waarvoor we geen duurzame oplossing zullen vinden.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Wie ben ik? Mark Braber, Purpose-expert, executive coach voor ondernemers en directeuren

Bedrijfseconoom, begonnen als consultant, daarna diverse managementrollen tot en met landelijk directieniveau. Daarna mede-eigenaar geworden van Vitae personeelsbemiddeling. In die periode werd Vitae beste werkgever van Nederland volgens Great Place to Work (5 maal goud)

Sinds 2010 zelfstandig ondernemer en expert in purpose vraagstukken en executive coach voor ondernemers en directeuren.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

  • Hoe zorg ik voor een toekomstbestendig groeimodel voor mijn organisatie?
  • Hoe zorg ik voor een heldere visie?
  • Wat is mijn purpose eigenlijk?
  • Hoe verbeter ik mijn leiderschap en zorg ik ervoor dat dit leiderschap wel authentiek is?
  • Hoe zorg ik voor een cultuur, waarin openheid, wendbaarheid en samenwerking volledig ingebed zijn?
  • Hoe benut ik het volledig potentieel van mijzelf en mijn mensen?

Wil jij weten wat jouw purpose is? En wil je inzicht in je eigen gedrag, drijfveren én natuur? Doe dan de purposescan.

.

Marks Masterclass over Natuurlijk Ondernemerschap

Mark verzorgde voor Mind&Health in december 2019 de masterclass Natuurlijk Ondernemerschap – de natuur als mentor.
In dit filmpje vertelt hij hier meer over en je leest de samenvatting van deze bijzondere avond in dit blog.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Olivier / 2020
Partner

“Een enkele coaching sessie met Mark is dermate positief en impactvol geweest dat een testimonial op zijn plaats is. Mark heeft een zogenaamde purpose scan afgenomen en deze op een constructieve en impactvolle wijze teruggekoppeld. Ik heb aan de hand van zijn feedback veel nieuwe inzichten kunnen opdoen over mijn kwaliteiten, drijfveren en valkuilen. Omdat mijn vaste coach bij Mind&Health ook deelgenomen heeft aan de feedbacksessie, hebben we samen meer inzichten kunnen opdoen voor de vaste coaching.”

Caroline / 2020
Compliance & Privacy Officer

“Nooit gedacht dat de relatief overzichtelijke, beknopte vragenlijst van de purposescan kan leiden tot een rapport met zoveel aanknopingspunten die spot-on zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Mark heeft voor mij de purposescan geanalyseerd en vertaald naar een rapport met aanbevelingen. De wijze waarop Mark het rapport vervolgens bespreekt is inspirerend. Hij weet op hele prettige wijze de inzichten kernachtig te verwoorden; positief en met scherpte. Door het serieuze gesprek af te wisselen met een humorvolle knipoog is het feedback-gesprek ook gewoon leuk. Het heeft mij een flinke zet in de goede richting gegeven, om daadwerkelijk met mijn persoonlijke uitdagingen aan de slag te gaan. “

Ruud / 2021
Sales Manager

De purposescan heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en wat mij drijft en geeft een mooie basis voor de coachingsgesprekken met Mind&Health.

Doeke / 2021
CEO & Parner

“Nog steeds lees ik met veel plezier mijn purpose scan. Ik leer en gebruik, elke dag weer, de concrete handvatten die Mark me heeft gegeven.”