Close

Marieke de Witt

Hi, wat leuk dat je me gevonden hebt.

Als het gaat om vitaliteit, je goed voelen, is voeding een belangrijke pijler. Het is zinvol om met wat je eet en drinkt aan de slag te gaan voordat het ten koste gaat van je gezondheid. Dat voeding nooit op zich staat maakt de multidisciplinaire samenwerking zo mooi. Een brede kijk op vitaliteit. En dat is precies waar Mind&Health voor staat.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

  • Wil je af van je energiedips en trekmomenten die je ervaart gedurende de dag?
  • Weet je onderhand niet meer welke voeding goed voor je is?
  • Neemt je gewicht toe en wil je dit patroon doorbreken?
  • Wil je gewoon eens sparren over alles wat je hoort en leest over voeding?

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Met 12 jaar ervaring als diëtist heb ik inmiddels meer dan 3000 mensen begeleidt naar een gezonder eet- en leefpatroon. Mijn aanpak is professioneel, onbevooroordeeld, nuchter en praktisch. Met oog voor de wensen en mogelijkheden van diegene die tegenover mij zit. Mensen omschrijven mij daarin als prettige en inspirerende gesprekspartner. Dat hoop ik voor jou ook te kunnen zijn.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik, Marieke de Witt, diëtist en leefstijlcoach

Naast mijn betrokkenheid bij Mind&Health run ik een eigen praktijk op de Utrechtse Heuvelrug en geef ik cursussen voor het landelijke keerdiabetes2om programma. Na mijn studie Voeding en Dietetiek heb ik de eerste tien jaar van mijn werkende leven in het bedrijfsleven gewerkt. De bijbehorende dynamiek en snelheid past mij goed maar die commerciële mindset, die past mij minder. Dynamisch en snel zijn wel nog steeds twee eigenschappen die in mijn werk als diëtist verweven zijn. Ik houd van doorpakken en vol energie ergens voor gaan.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

Eigenlijk kun je voor al je voedingsgerelateerde vragen bij mij terecht. Als jij weet wat je vraag is, gaan we samen op zoek naar het antwoord. De meeste mensen die bij mij aan tafel terechtkomen hebben vragen over:

  • het verminderen van gewicht
  • het omkeren van diabetes type 2 of prediabetes
  • het eten van minder koolhydraten
  • de rol van voeding bij een fitter en energieker leven

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren? Ontdek binnen 5 minuten jouw energielevel en doe de energielevel-check.

.