Close

Start het Mind&Health Meten is (w)eten programma

Met het Mind&Health Meten is (w)eten programma zie je direct hoe je lichaam op voeding reageert. Maar niet alleen voeding, ook beweging, slaap en stress hebben effect op je bloedsuiker. Je krijgt inzicht in je gedrag en je persoonlijke biologie; welke voedingsmiddelen zijn goed voor jou en welke kun jij beter vermijden?  Daarin word je motiverend begeleid door een Mind&Health professional.

Ervaar je een gebrek aan energie gedurende de dag? Ben je (snel) vermoeid of heb je geen puf om regelmatig te bewegen en te sporten? Wees gerust, je bent niet de enige. Echter, dit hoeft bij jou niet zo te blijven!

Mind&Health is een initiatief van Peter Kuijper gebaseerd op de 10 energizers. Een van de energizers is voeding en weet jij:

 • welke impact voeding heeft op jouw energie?
 • welke invloed voeding heeft op jouw gevoel van sterk, veerkrachtig en weerbaar zijn?
 • welke energie je bespaart als voeding jouw glucosespiegel binnen de daarvoor geldende wetenschappelijke bandbreedtes houdt?
 • dat het sterk persoonlijk is, welke voeding deze balans bij jou wel/niet verstoord?
 • dat iedere spike (hoge bloedsuikerpiek) automatisch resulteert in een energiedip, die je vast herkent na bijvoorbeeld de lunch?

Met de analyse van de sensor die je inzicht geeft in je bloedsuikerwaarde en je gedrag (voeding, beweging, slaap en de mate van stress) kunnen wij als Mind&Health ons advies rondom voedingsbegeleiding nog persoonlijker en daardoor effectiever maken. Zo assisteren we jou naar een energieker leven met ruimte in je hoofd en rust in je lijf, doordat je steeds betere keuzes maakt rondom je optimale, persoonlijke voedingspatroon. Met een team van 50 professionals geven wij integraal advies hoe jij vitaler en energieker door het leven kunt gaan.

Hoe werkt het programma

Jouw persoonlijke informatie wordt verkregen via:

 • een glucosesensor die je inzicht geeft in je bloedsuikerwaarde,
 • een weekschema van je:
  •  voeding,
  • beweging,
  •  slaap en
  • mate van stress.

Deze data wordt geanalyseerd en toegelicht in coachingssessies. Je gaat minimaal twee weken intensief aan de slag met het creëren van inzicht in wat de pijlers voeding, beweging, slaap en stress doen met jouw bloedsuikerspiegel en daarmee met jouw energieniveau.

Door middel van een glucosesensor op je bovenarm, een bijbehorende app en begeleiding door onze Mind&Health-professional ga je gedurende minimaal 2 weken, 24 uur per dag je bloedsuikerspiegel monitoren. Daarbij houd je een logboek bij met wat en wanneer je eet en drinkt, hoe je geslapen hebt, wat je aan beweging hebt gedaan en in welke mate je stress hebt ervaren.

Wat zit er in het programma?

1) Je ontvangt je glucosesensor en je logboek (omtrent voeding, beweging, slaap en mate van stress)

2) Vooraf analyse- en coachingssessie* incl. aanbrengen glucosesensor (ca. 45 min.)

3) 1e week: invullen logboek dag 1 t/m 7 (aansluitend delen van de data als foto of kopie per app of mail)

4) Na de 1e week: analyse- en coachingssessie incl. aansluitende schriftelijke verslaglegging en plan van aanpak voor de 2e week (30 + 30 min.)

5) 2e week: invullen logboek dag 8 t/m 14 (aansluitend delen van de data als foto of kopie per app of mail)

6) Na de 2e week: analyse- en coachingssessie* incl. schriftelijke verslaglegging en het verdere plan van aanpak (30 + 30 min.)

7) Tussen de contactmomenten door 24/7 hulplijn via mail

8) Naar wens zijn evtl.  vervolgsessies mogelijk

* alle sessies zijn online, indien gewenst live op locatie.

Wat levert het je op?

De meting brengt je een doorgronde analyse van welke effecten jouw voeding en gedrag hebben op hoe je je voelt, je gewicht en je energie. In de analyse- en coachingssessies wordt data gekoppeld aan je persoonlijke ervaringen.

Tussentijds kijken wij met je mee en kunnen je zo heel gericht advies geven rondom alle pijlers die belangrijk zijn voor meer balans in je lichaam, een energiek gevoel en uiteindelijk een gezonder gewicht als dat als resultaat ook de bedoeling is.

Investering:

Optie 1: traject van twee weken met een glucosesensor

Een glucosesensor, data-analyse, meerdere analyse- en coachingssessies,
24/7 hulplijn via de mail, gepersonaliseerd verslag met plan van aanpak.

€ 625,= incl. 1 glucosesensor en verzendkosten

Indien gewenst, kijken wij na deze 2-weken verder met je mee: € 50,=/mnd.

Optie 2: traject van 2x twee weken met twee glucosesensoren

Twee glucosesensoren, data-analyse, meerdere analyse- en coachingssessies,
24/7 hulplijn via de mail, gepersonaliseerd verslag met plan van aanpak.

€ 860,= incl. 2 glucosesensoren en verzendkosten

Indien gewenst, kijken wij na deze 2x 2-weken verder met je mee: € 50,=/mnd.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Indien je al beschikt over de sensor, dan mag je op de bovenstaande bedragen € 55,=/glucosesensor in mindering brengen (= de actuele aanschafprijs).

Ben jij ook enthousiast?

Wat onze klanten zeggen over het Mind&Health Meten is (w)eten programma:

“Niet eerder heb ik zo duidelijk kunnen zien hoe mijn lichaam op mijn voeding reageert; door deze inzichten en de aansluitende begeleiding maak ik veel betere en verstandigere voeding.”

“Marieke is een open extraverte persoon. Vrijwel meteen een goede klik (en dat met een diëtist!). Ervaar haar als een authentiek en oprecht betrokken persoon wat de 2 weken met de sensor serieus leuk maakte’”

“Eten en drinken is weer leuk geworden en kost mij geen energie meer, zowel fysiek als mentaal niet.”

“Ik had regelmatig last van lunchdips. Nu ik andere, bewustere keuzes maak, heb ik dat helemaal niet meer.”

“Dit is voor iedereen omdat het zo goed inzichtelijk maakt hoe je eigen lichaam werkt; voedingshypes kan ik voortaan negeren. Dat geeft mij veel rust.”