Close

Wil jij ook betere keuzes maken?

Zet dan nu de eerste stap

Om inzicht in jouw energie te krijgen beginnen wij altijd met een analyse van jouw huidige energiebalans. Dit doen wij middels de energielevel-check. Uit deze energielevel-check volgt jouw persoonlijk energiedashboard. Dit dashboard laat zien of de 10 energizers bij jou in balans zijn.

Hieronder zie je een voorbeeld van het persoonlijk energiedashboard. Alle energizers staan met elkaar in verband en hebben invloed op elkaar. Zodra je met één energizer begint heeft dat een positief effect op de andere negen en zo op je hele leven. Op die manier groeit je vitaliteit en ben je klaar om weer vol energie, focus en plezier je wensen en ambities waar te maken

persoonlijk energiedashboard

Energielevel-check

€55,=

Wil jij inzicht in jouw energielevel? Bij deze korte efficiënte analyse kijken we hoe jij scoort op de 10 energizers en in hoeverre jouw fysieke en mentale energie in balans zijn.

De uitslag ontvang je in de vorm van jouw persoonlijk energiedashboard (PED). Daarnaast krijg je ons E-book met 30 tips voor meer energie.

Energielevel-check +
30 minuten gesprek
€ 180,=

Wil je naast inzicht meteen aan de slag? Tijdens het 30 minuten gesprek nemen we jou mee in jouw huidige energiebalans en bespreken we de vraag die jou op dit moment het meest bezighoudt. Je krijgt van ons concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Dit gesprek vindt plaats via een online videocall. (keuze uit Microsoft Teams of Zoom)

Ik wil eerst meer informatie

Energielevel-check +
90 minuten gesprek
€ 350,=

Wil jij naast inzicht en tips ook een persoonlijk plan van aanpak? Tijdens het live analysegesprek in Naarden kunnen wij samen met jou de diepte in. Dit leidt tot jouw persoonlijk plan van aanpak.

Dit gesprek vindt volledig Coronaproof plaats.

Ik wil eerst meer informatie

Ook na 2 jaar voel ik mij nog steeds veel fitter

Robert Guijt – Ondernemer

Robert Guijt

Veel meer balans in werk en privé

Linda Hoek – HR-manager

Linda Hoek Voorbij

Ik gebruik het bij al mijn gesprekken

Bas Rapati – Managing Director

Bas-Rapati

Zij gingen je voor: