Close

Wil jij minder zwoegen en zweten en toch sterker persoonlijk groeien?

Wil jij minder zwoegen en zweten en toch sterker persoonlijk groeien? door Marc Pennartz (arts en executive coach)

  • Datum: 6 maart 2017
  • Tijd: van 17.00 tot 21.00 uur
  • Locatie: Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Het leven wordt steeds drukker. Toenemend zwoegen en zweten ligt op de loer. Daarom is het fijn en geruststellend om te ontdekken, welke bezigheden je van naturegoed af gaan. Revolutionair onderzoek laat zien dat je een evolutionaire aanleg hebt, waarmee je met meer vanzelfsprekend en minder moeite een grotere bijdrage kan leveren. Een bijdrage aan iedere vorm groei en ontwikkeling; van je bedrijf, van de organisatie waarvoor of het team waarin je werkt en ook aan de ontwikkeling van jezelf. Dit talent bewust te worden en bij de ander te herkennen is het ‘halve werk’. Op natuurlijke wijze vergroot je daarmee je beïnvloedend vermogen en je vermogen om je te verbinden met de ander.

Tijdens deze masterclass neemt Marc ons mee op een korte evolutionair-biologische reis en krijg je inzicht in jouw talent en geeft Marc ons ook mee welke condities, en dat zijn er heel overzichtelijk maar 3, jouw talent faciliteren én optimaliseren. Dat is de tweede helft van ‘het werk’. Er valt niets te leren, want je hebt het al! Een masterclass met lay-back & luistermomenten, welke ook zeker gedeeltelijk interactief is. Een korte storytelling over teams en leiderschap maakt het plaatje compleet.

Let op: Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent!

Praktisch: Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op de link www.mindandhealth.nl/routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.

De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van Wil jij minder zwoegen en zweten en toch sterker persoonlijk groeien?, je naam en de tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.

Marc Pennartz arts en ondernemer, is gepassioneerd door gedrag. De mix van deze beiden kwaliteiten maakt hem tot een gewilde coach van executives en teams. Daarmee haalt hij het beste in mensen en hun onderlinge interactie naar boven. Op verleidende wijze zal hij met ons inzoomen op de toepasbaarheid van deze inzichten voor je dagelijkse leven.