Close

‘Werkelijk ieder mens draagt van nature iets unieks bij, aan zichzelf en aan anderen’

Aankomende Masterclass (55e): 

‘Werkelijk ieder mens draagt van nature iets unieks bij, aan zichzelf en aan anderen’ door Helma Lieberwerth (founder Quaning en Zijnsintentie, auteur, en graag gezien op eerdere podia…)

Datum:            12 september 2022
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Ieder mens heeft iets unieks bij te dragen, aan zichzelf en aan een specifieke groep mensen. Dat noemt Helma je ‘Zijnsintentie’. Het is dat wat jij van nature bent, vanaf het allereerste moment van je bestaan.

Helma’s visie op mensen en persoonlijke groei is een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent. Het breekt met de diepgewortelde overtuiging dat dingen zomaar gebeuren in je leven en dat je daar maar mee te dealen hebt.  

Het leven ondersteunt je in alles om vanuit ‘je ware zelf’ te leven. Als je de aanwijzingen die het leven je biedt leert zien en begrijpen, dan ervaar je dat wat er gebeurt overduidelijk betekenis heeft en jou richting geeft naar diepe vervulling en innerlijke zekerheid. Deze aanwijzingen zijn kristalhelder en super specifiek. Dat maakt het an sich heel eenvoudig voor je om ze te herkennen. Zolang je met andere ogen kijkt naar wat er in je leven gebeurt. Met deze ingrediënten gaan we in deze masterclass aan de slag.

Voor wie
Deze masterclass is voor iedereen die helemaal zichzelf wil zijn. Die vanuit zijn natuurlijke energie en met vervulling zijn leven vanzelfsprekend wil leven en openstaat om verder te kijken dan de traditionele blik op persoonlijke ontwikkeling. Wenselijke voorwaarde: jouw nieuwsgierigheid!

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).

Helma Lieberwerth (1962) Voor Helma is het cruciaal dat iedereen zichzelf is en daar vandaan bijdraagt aan het grotere geheel dat we met elkaar vormen. Haar aandeel daaraan kwam decennialang door haar werk als trainer, coach en sjamaan voor zowel organisaties als particulieren. Zij leidde ook vele andere trainers en coaches op om te werken op de manier zoals zij deed. Het frustreerde haar steeds meer dat er te weinig duurzaam rendement was van de investeringen in persoonlijke ontwikkeling in energie, tijd en geld. Haar besluit om daar een duurzame oplossing voor te willen hebben, leidde na jarenlang onderzoek en ontwikkeling tot haar visie op mensen en persoonlijke groei, de Zijnsintentie genaamd, en de begeleidingsmethodiek Quaning.  

Als je je wilt voorbereiden, zou je ook nu al het boek van Helma kunnen lezen: