Close

‘Waar gaat het écht om?’ door Arjan Eleveld

Onze 37e masterclass ‘Waar gaat het écht om?’ door Arjan Eleveld (psycholoog, consultant en tevens auteur van twee boeken) vindt plaats op maandag 17 september 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D te Naarden

Datum en tijd:               17 september 2018 van 17:00 – 21:00 uur

We leven in een wereld waar desinformatie, nepnieuws en halve waarheden gewoon zijn geworden. Veel bestuurders en politici worden gewantrouwd. Dat geldt ook voor grote bedrijven en overheden.

Tegelijkertijd zijn er serieuze kwesties die aandacht vragen, van klimaatverandering tot vluchtelingen tot saamhorigheid in buurten en organisaties. Vaak klinkt een roep om krachtig leiderschap. Maar dat leiderschap ontstaat pas wanneer er vertrouwen is.

Echt leiderschap wordt niet afgedwongen maar geschonken. Mensen die niet vertrouwd worden krijgen die rol niet. Echt leiderschap vereist authenticiteit, vereist handelen in lijn met je persoonlijke drijfveren.

Tijdens de masterclass gaat Arjan stilstaan bij drijfveren en laat hij zien hoe die een impact hebben op wat er gebeurt in organisaties en in de politiek. Verder wil hij de aanwezigen uitdagen hun eigen drijfveren te beschouwen.

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan via het Masterclass aanmeldformulier.

Arjan Eleveld (1957) is psycholoog van origine, vervulde diverse managementfuncties, heeft 22 jaar ervaring in consultancy en heeft een groot aantal directies, Raden van Bestuur en Raden van Commissarissen geadviseerd.

Hij werkte in verschillende (leidinggevende) rollen bij Gist-brocades (nu DSM), adviesbureau ATKearney en het voormalige geïntegreerde KPN.

Arjan was betrokken bij de opsplitsing van KPN en werd verantwoordelijk voor de beursgang van TPG in 1998, de voorloper van TNT en Postnl. In november 1998 werd hij algemeen directeur van LTP, het bureau waaraan hij 16 jaar leiding zou geven. Bij zijn afscheid in november 2014 werd LTP gekozen als het beste HR adviesbureau van Nederland. Als managing partner van Jonathan Warner richt Arjan zich nu uitsluitend op vraagstukken van corporate governance en bestuurlijke samenwerking en de ontwikkeling van leiderschap in de top van organisaties.

Arjan Eleveld is auteur van het boek ‘Maak je organisatie FIT’ (2011), schreef talloze artikelen over leiderschap en hij houdt regelmatig voordrachten over dit thema. In januari 2016 verscheen zijn nieuwe boek ‘Echt’ met als ondertitel ‘Doorbreek wantrouwen en politieke spelletjes en inspireer echt!’ Het boek gaat over drijfveren van bestuurders en de diverse effecten daarvan op de organisatie.