Close

De beste versie van jezelf

Hey you! Hoe gaat het met je? Ben je nog steeds jezelf of ben je jezelf kwijt geraakt in deze hectische tijden? En mis je de man of vrouw die krachtig in het leven staat, vol energie zit en de uitdagingen in het leven oppakt?

Bij Mind&Health kom je die beste versie van jezelf weer tegen. Dat doen we door jou andere keuzes te laten maken en je de richting op te sturen die je voor ogen hebt. Daarvoor analyseren we jouw ‘mind’ en ‘health’ in samenhang en stellen een persoonlijk plan van aanpak op: je personal YOUniverse. Een integrale aanpak die multidisciplinair en maximaal wetenschappelijk onderbouwd is. 

Jouw personal YOUniverse is de wereld zoals jij hem wenst en waarin je straks gelukkiger, energieker, veerkrachtiger en wendbaarder bent. Niet tijdelijk, maar blijvend. Want je komt niet bij ons om bij te tanken, maar om te ervaren hoe je altijd met een volle accu door het leven kunt. Als basis kijken we hierbij naar de 10 energizers. Het zijn de factoren waar ieder mens in meer of mindere mate energie van krijgt: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving.

Leefplan integraal

1. Screening

Jij bent uniek en daarom is je personal YOUniverse altijd maatwerk. Tijdens de intake stellen we vast waar jij specifiek naar op zoek bent. Dan volgt er een ontspannen, interactieve screening die maximaal een dag duurt. Je krijgt een persoonlijkheidsanalyse, een rust- en inspanningstest met aandacht voor je ademhaling, een voedings- en bewegingsanalyse, een brein- en balanstest, een uitgebreid bloedonderzoek en een ontspannende massage.

2. Rapportage

De screening levert een schat aan informatie op. De gegevens verwerken we in een integraal rapport. Een ervaren arts spreekt de uitkomsten met je door, en licht ze toe. De dwarsverbanden die uit de gegevens naar voren komen, geven een verfrissende en verrassende kijk op jezelf. Het gesprek vindt zo’n twee tot drie weken na de screening plaats.

3. Plan van aanpak

Na het gesprek maken we samen een persoonlijk en haalbaar plan van aanpak waarmee je je doelen kunt gaan verwezenlijken. Met deze personal YOUniverse geven we vorm aan de wereld die je voor jezelf voor ogen hebt, en waarin je je energie, plezier en enthousiasme weer terug krijgt en/of verstrekt. Dat doen we aan de hand van de 10 energizers.

4. Caddy

Een plan dien je natuurlijk wel uit te voeren. Je verandering in gedrag en gewoontes gaat immers niet vanzelf. Wil je daarbij ondersteuning, dan kun je je aansluitend 100 dagen laten begeleiden door een professionele caddy. Het is je persoonlijke begeleider die je motiveert, stimuleert en steunt zodat je de te nemen stappen ook daadwerkelijk gaat én blijft zetten.

Spontane reacties van onze klanten

Mijn hoofd en lichaam zijn lekker onderweg…

“Zowel lichamelijke als mentale pieken en dalen hebben mij gevormd tot een positievere Eric, die weer zin heeft en zich beter kan bewegen in zowel zakelijke al sprivé-situaties. Mijn hoofd en lichaam zijn lekker onderweg.”

Eric Miete  – Product Promotor / Culinair Advisor / CressCoach bij Koppert Cress 

Mijn conditie is veel beter!

“Dat is een opvallende conclusie die recent bij test in het LUMC werd bevestigd. Mijn behandelaars vonden het zeer opvallend. Natuurlijk komt dit doordat ik sinds drie jaar twee tot drie keer per week naar de sportschool ga. Dit zou ik niet gedaan hebben zonder het door Gebroeders Van ’t Hek B.V. ingestelde Mind&Health programma en daar ben ik jullie dankbaar voor.”

Jan Hoogenboom – Senior meettechnicus Monitoring & Controle bij van ‘t Hek

Aangenaam verrast

“Op allerlei manieren naar je eigen lichaam en geest kijken en daar dan feedback op krijgen. Ik dacht dat ik dat altijd al deed, maar aan het slot van mijn dag bij Mind&Health, was ik aangenaam verrast toen ik ‘wat ik over mijn gezondheid dacht’ en ‘wat ik die dag bij Mind&Health hoorde’ tegen elkaar hield.”

Dr. Ivan Wolffers – emeritus hoogleraar

Van chips etende bankzitter naar actieve wielrenner!

“Met hulp van mijn betrokken caddy is mijn leven veranderd van een chips etende bankzitter naar een actieve wielrenner. Uiteraard reduceert al die beweging stress, lichaamsgewichten vergroot het mijn uithoudingsvermogen. En dankzij het eindgesprek met Peter kwam ik er ook achter dat ik niet meer wist wanneer ik voor het laatst ibuprofen tegen de hoofdpijn had geslikt. Ik was een grootverbruiker, maar nu niet meer!”

Apotheker

Nieuw leven

“Ja, zo voel en ervaar ik het na de screeningsdag bij Mind&Health en het 100 dagentraject met mijn caddy. Professioneel, integrale benadering, warm, sfeervol,respectvol, waardevol, ruimte voor emoties, lieve mensen, fantastische caddy, heerlijk en gezond eten en een prachtige locatie. Het zijn een aantal ingrediënten in het ‘menu’ van Mind&Health die mij tot andere inzichten brachten in mijn leven en dat ik het roer om moest gooien om uit mijn burn-out te komen.”

Rian van de Meer – teamleider Amaris Theodotion

Grote stappen

“Nu, halverwege mijn caddytraject, ben ik ervan overtuigd dat ik grote stappen heb gezet naar een gezonder lijf en een gezonder leven. Het belangrijkste gevolg van de Mind&Health aanpak is dat ik mijzelf meer dan ooit bewust ben van wat ik eet, hoe ik eet, hoe ik leef en hoe ik mijn gezondheid blijvend kan verbeteren. Het resultaat is dat ik woorden en goede intenties heb kunnen omzetten in daden.”

Henk Evelaar – eigenaar HenX