Close

‘Verbindend Vermogen – Eerst contact, dan pas het contract’ door Marco Buschman

Aankomende Masterclass (48e):  Deze masterclass is inmiddels vol! Er gaan er nog velen volgen, waarover wij je op de hoogte houden.

Verbindend Vermogen – Eerst contact, dan pas het contract’ door Marco Buschman, een energieke managementspreker, een uitdagende leiderschapstrainer, een ervaren team- en executive coach en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen.

Datum:            2 maart 2020
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

‘Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd. Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe echter verbinding.’

 Begrippen als contact, vertrouwen en verbinding lijken iets softs te hebben. Intussen zijn het in het bedrijfsleven en de samenleving harde voorwaarden om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Contact komt immers voor contract. Verbindend vermogen is daartoe het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Tegelijkertijd geldt ook: als het verbindend vermogen ontbreekt, komen mensen los te staan van elkaar en komen zo alleen te staan. Ik denk dat mensen juist het ontbreken van verbindend vermogen massaal herkennen.

Tijdens deze ervaringsgerichte, uitdagende en persoonlijke masterclass ga je ervaren wat Verbindend Vermogen is en hoe je het kunt (door)ontwikkelen. Je gaat aan de slag met vragen als: ben je een ‘Human Doing’ of een ‘Human Being’, wat zeggen jouw witte en zwarte wolf over kwetsbaarheid en zijn jouw ogen ook de spiegel van je ziel? Je luistert niet alleen; je doet mee, je leert, je lacht én… je komt daadwerkelijk in actie. Plezier en diepgang gegarandeerd :-).

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Aanmelden kan via ons Masterclassaanmeldformulier.

Marco Buschman
Als expert in menselijk gedrag, gedragsverandering en persoonlijk leiderschap heeft Marco duizenden leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland geïnspireerd en begeleid en hun effectiviteit vergroot. Tegenwoordig richt hij zich op het geven van masterclasses en presentaties om grotere groepen mensen een spiegel voor te houden over hoe ze hun verbindend vermogen (nog beter) kunnen inzetten binnen hun werk en privé. Zijn praktijkervaring gecombineerd met bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes vormen de basis voor de ervaringsgerichte presentaties die hij geeft. Hij laat zijn publiek aan de hand van oefeningen en praktijkvoorbeelden ervaren wat verbindend vermogen betekent en wat mogelijk is als je binnen je werk naast focus op het resultaat samenwerkt vanuit een positieve intentie én daarbij kwetsbaar durft te zijn.

Wil je je voorbereiden op de masterclass, lees dan het boek van Verbindend Vermogen.

[bol_product_links block_id=”bol_5e2821fcd60c2_selected-products” products=”9200000077138351″ name=”Marco Buschman” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F6F6F5″ border_color=”F6F6F5″ width=”350″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]