Close

Van Covid naar GoFit! Ben jij klaar voor een vitaal jaar?

Deze bijzondere coronaperiode is hét moment voor ‘een pas op de plaats’ en bezinning. Waar sta je, zowel fysiek als mentaal? En waar wil je staan aan het einde van 2021?

Graag willen wij je dit jaar – gekoppeld aan de seizoenen – inspireren. Wij streven er namelijk naar om jouw vitaliteitspartner te zijn. Door dik en dun. Soms intensief, soms wat meer op afstand. Dit doen wij met een bevlogen en betrokken team van inmiddels
50 professionals die een integrale aanpak hanteren op basis van onze 10 energizers. Dit alles om jou (en/of jouw organisatie) in balans te brengen. Én te houden.

Je kent wellicht onze 10 energizers voor meer vitaliteit al:

Energizers

Op het eerste gezicht lijken ze bijna te eenvoudig om grote impact in je (volle) bestaan te kunnen realiseren. Echter, in de afgelopen jaren hebben wij bij duizenden mensen mogen ervaren hoe effectief deze 10 energizers zijn als je je er bewust van bent én zorgt dat ze in balans zijn in je leven.

Alle energizers staan met elkaar in verband en hebben invloed op elkaar. Zodra je met één energizer begint heeft dat een positief effect op de andere negen en zo op je hele leven. Op die manier groeit je vitaliteit en ben je klaar om weer vol energie, focus en plezier je wensen en ambities waar te maken. Dat is de wereld van Mind&Health. En in die wereld draait het om jou.

Ben jij #covidproof?

Ben je benieuwd hoe vitaal jij op dit moment bent en waar er winst te behalen valt?

In de afgelopen maanden hebben wij onze energielevel-check verder geprofessionaliseerd en graag bieden wij jou deze kosteloos aan. Wanneer je de energielevel-check invult, ontvang je jouw persoonlijk energiedashboard direct per mail en weet je waar je staat. Daarnaast ontvang je van ons ook het E-book met 30 praktische tips & 10 Covid-19 bonustips voor meer vitaliteit en energie.

Wil je aan de slag met jouw vitaliteit? Word #gofit!

Wij geloven steeds sterker in de ongelofelijke kracht van ‘de vitale medewerker’. Dat wordt ons iedere dag duidelijker. Juist door laagdrempelig te interveniëren. De kracht van het kleine…

Om deze reden hebben wij vanaf 1 januari 2021 het online vitaliteitsgesprek van 30 minuten in ons aanbod opgenomen. Een moment van bewustwording samen met één van onze professionele coaches, helemaal in het teken van jouw vitaliteit en energie, is praktisch en pragmatisch en opgebouwd, aan de hand van jouw (wetenschappelijk onderbouwde) energiedashboard.

Wat heeft jouw aandacht of zou aandacht mogen hebben? Wat springt er voor jou uit? Als je het voor het kiezen had en er geen beperkingen zijn, wat zou er dan voor je mogen veranderen? Waar gaan we dus in dit gesprek aandacht aan geven en ons op richten? Wat ga je vanaf vandaag meer doen en/of laten?

Wij gunnen al onze relaties deze waardevolle verdieping. Dus wil je aan de slag met jouw vitaliteit of gun je jouw medewerkers een GoFit jaar, neem dan contact met ons op.

Graag willen we je het hele jaar door – gekoppeld aan de seizoenen – blijven inspireren. Spreekt dit je aan? Volg Mind&Health dan via LinkedIn waar elke maand een van onze 10 energizers wordt uitgelicht en waar je wekelijks nieuwe tips en adviezen vindt.

2021 – van #covid naar #gofit!

Heb je een vraag over jouw vitaliteit, of wil je graag contact?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.