Close

Victor Neyndorff – Transformational coach

Victor Neyndorff

Omdat ik een voorstander ben van een integrale aanpak ben ik als coach betrokken bij Mind&Health.

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Als Transformational Coach heb ik maar 1 doel: jou helpen duurzame doorbraken te realiseren in de gebieden die je nu energie kosten. Na de coaching heb je de kloof gedicht tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn.

Wie ben ik? Victor Neyndorff, Transformational Coach

Ik werk graag met mensen die weten dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden. Professionals die meetbare resultaten willen realiseren in die gebieden die belangrijk voor hun zijn, maar waar ze nu kracht, vrijheid en zelfexpressie missen. 

Daarvoor maak ik gebruik van mosaik van coachings-, leiderschaps- en communicatie technieken, gericht op purpose, possibilities en performance. 

Ik ga graag met jou de uitdaging aan om door te pakken en de diepgang te ontdekken waar je zelf weerstand ervaart. Zodat je bewust wordt van wat voor jou echt belangrijk is, je makkelijker keuzes maakt die daarbij passen, handelt vanuit je eigen kracht en makkelijker over je eigen drempels heen stapt.

Je helpen het  onmogelijke, mogelijk te maken. Dat is waar ik op uit ben.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?