Close

‘Wie wil er niet super slapen?’ door slaapexpert Floris Wouterson (ondernemer, veellezer en auteur van het einde 2018 uitgekomen boek ‘SuperSlapen’)

De Masterclass (42e) en de 2e Masterclass op 24 juni 2019:

Datum:            8 april 2019 en 24 juni 2019
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Is slapen een nutteloze bezigheid of is het moordend voor je succes? Ontdek het tijdens de masterclass SuperSlapen door Floris Wouterson, coach, auteur, ondernemer en levensgenieter.

De omzet van je bedrijf verhogen, een promotie binnenhalen, stoppen met roken, met drinken, met te hard rijden? Of juist beginnen met iets, zoals sporten, mediteren, gezond eten? Zit daar iets tussen wat jij dit jaar wilt bereiken, op je werk of daarbuiten? Dan kun je twee dingen doen.

Er zijn twee gedragingen die veel met elkaar te maken hebben, maar ook flink kunnen botsen: vroeg opstaan en voldoende slapen. Er is een groep in deze wereld die slapen een vrij nutteloze bezigheid vindt, die je tot het minimum dient te beperken. Zo win je tijd om aan je succes te bouwen. De andere groep ziet een goede nachtrust juist als onmisbaar. Wat je ook wilt doen (of laten), voldoende slaap is volgens hen de basis om dat te kunnen.

Als je een van deze twee gewoontes zou willen invoeren, welke kun je dan het beste kiezen? Of kan het allebei: én vroeg uit de veren én goed slapen? Maakt het bovendien iets uit of je om vijf uur ’s ochtends opstaat, of pas om tien uur, als je wel hetzelfde aantal uren hebt geslapen? En hoeveel uren zijn eigenlijk genoeg?

Zijn boek ‘SuperSlapen, praktische lifestyle principes voor je beste nachtrust ooit’  kreeg een 5-sterren beoordeling van de NRC: ‘Wat dit overzichtelijke boek misschien nog wel nuttiger maakt, is dat Wouterson al snel overgaat op hoe je dan die diepe, herstellende nachtrust bereikt’. Tevens stond zijn boek weken nummer #1 op de bestseller top 100 van Managementboek.nl.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Aanmelden kan via ons Masterclassaanmeldformulier.

Floris Wouterson is coach, bestseller auteur, spreker, ondernemer en levensgenieter. Zijn missie: het helpen van ondernemers, managers, high performers en mensen met een veeleisende baan om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Zijn motto: “Change a little, change a lot”. Floris is gepassioneerd, nieuwsgierig en vindt niets leuker dan beproefde wetenschappelijke methodes te vereenvoudigen, zodat anderen snel resultaat hebben. Dus als je uren per week wilt investeren om ze te doorgronden – terwijl ze even effectief zijn in 40% van de tijd – dan houdt hij je niet tegen.

Wat zegt zijn vrouw Natascha over Floris:
• hij is verzot op lezen en vindt het heerlijk om hierover te vertellen
• hij weet als geen ander wat powernapping is (doet hij bijna dagelijks 😊)
• hij houdt van lekker eten en een goed glas wijn (vooral Amarone)
• hij voelt zich helemaal thuis in de bergen vooral in Alto Adige
Floris woont met zijn vrouw en 2 (inmiddels volwassen) kinderen in Antwerpen.

Wil je je voorbereiden op de masterclass, lees dan het boek van Floris. Het is te bestellen via www.superslapen.nu.