Close

‘Succes anno 2018’ door Albert Heemeijer

Onze 33e masterclass ‘Succes anno 2018’ door Albert Heemeijer vindt plaats op maandag 29 januari 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D te Naarden

Datum en tijd:               29 januari 2018 van 17:00 – 21:00 uur

Willen jullie het geheim van succes weten? The X-factor, ‘The holy grail’?

Er bestaan zeker geen ‘Quick Fixes’. Wel heb ik een verhaal dat meer dan een tipje van de sluier kan oplichten en je bevlogen gaat maken.

In de toekomst zullen veranderingen (nog) sneller gaan. Dan kun je steeds minder vaak gebruik maken van de ervaring en kennis van jezelf en anderen!
Simpelweg omdat er nog geen “Best Practice” voor is!

Wat ik jou in deze masterclass zou willen meegeven? Een duurzame onveranderlijk innerlijke richtingaanwijzer en een andere manier van kijken (Ultra 3D), om nieuwe uitdagingen het hoofd en hart te bieden. Want wat heb je aan een pasklare route, als het doel en de weg steeds wijzigen?

Kortom: succes is geen eindbestemming, maar een continue avontuurlijke reis en met een goed kompas is dat veel aangenamer…

Albert Heemeijer computerprogrammeur, verpleegkundige, filiaalhouder van twee computerwinkels, 12 jaar logopedist in Duitsland, Dyslexiespecialist, Communicatietrainer, opleider bij Core Quality International- Daniel Ofman, waar hij verantwoordelijk is voor het onderwijstoepassingen van het Kernkwadrant in Nederland, België en de commerciële trainingen in alle Duitstalige landen.
Co-auteur van het boek ‘Zoenen met Rommel’ (samen met Taco Oosterkamp), het boek ‘Mission 9 – Het geheim van het kernkwadrant’ (ook in het Duits uitgegeven) en ’het grote Kernkwaliteitenspel’ (samen met Daniel Ofman).
Ja, ook mijn leven was een hele zoektocht.

Albert is nu steeds dichter bij zijn kern als spreker, trainer en allround creatieve man.

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op de link mindandhealth.nl/routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘Het nieuwe belonen en gezondheid’, je naam en de gewenste tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.