Close

Albert Sonnevelt

albert sonnevelt

“Zij weten tot in detail wat er voor nodig is om het begrip: ‘Vitaliteit’ deskundig in de beleving te krijgen van medewerkers en leidinggevenden.”

Albert Sonnevelt en Mind&Health

“Ik help het liefst mensen die impact hebben op de rest van de wereld”  

Het leven van Albert draait om raken en geraakt worden. Zijn integrale visie en de opleidingen van Sonnevelt leiden tot een vitaler leven. Een directe link met Mind&Health is snel gemaakt en vandaar zijn verbondenheid.

Informatie over Albert Sonnevelt

Ik ben psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. Mede-oprichter van het eerste Nederlandse Burn-out behandelcentrum.

Voor meer info, kijk op https://albertsonnevelt.nl/over-albert/

Op het gebied van persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, teambuilding en stress- en timemanagement heb ik opdrachten uitgevoerd voor de Nederlandse Spoorwegen, KLM, Vodafone, Deloitte, KPN, Cap Gemini, KPMG, Albert Heijn, Hitachi, Phillips, 2e Kamer der Staten-Generaal, Luchtverkeersleiding Nederland, Akzo Chemicals, Randstad Uitzendorganisatie, Yacht, Mars, TNT, CBS, Achmea verzekeringen, Xerox, Pensioenfondsen voor de bouw,- en metaalnijverheid, Robeco, Optiver, Jumbo Supermarkten e.v.

Ik ben directeur van Educure BV en Sonnevelt Opleidingen BV.
Educure B.V verzorgt workshops en traingen op het gebied van vitaliteit en stresspreventie. Zowel voor de particuliere sector als voor het bedrijfsleven.


Sonnevelt , Opleiders voor vitaal leven, is een opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen op het gebied van Toegepaste psychologie en Gezondheidscoaching. Met 1400 cursisten per jaar, 80 docenten en 14 opleidingsplaatsen is Sonnevelt , opleiders voor vitaal leven, marktleider in Nederland.

Daarnaast heb ik 5 boeken geschreven; ”Microbreaks’, ‘de Doorbraak’, ‘de Levenscode’ , ‘Gelukt’ en “Ontdek je passie.”

Specialisaties

  • Leven zonder stress (Stress & timemanagement nieuwe stijl)
  • Duurzaam & Vitaal (Vitaliteitsmanagement)
  • Executive Health Coaching
  • Peak Performance Coaching

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren? Ontdek binnen 5 minuten jouw energielevel en doe de energielevel-check.

.