Close

Peter Kuijper – initiatiefnemer Mind&Health en executive coach

Peter Kuijper executive coach

Initiatiefnemer Peter Kuijper

Augustus 2004. Zakelijk en privé had ik al veel bereikt. Ondanks dat ging ik maar door. Stelde mezelf steeds nieuwe doelen. Daar werd ik niet alleen moe van, echter raakte ik ook opgejaagd, werd ongeduldig, onplezierig in de omgang. Bovendien genoot ik niet (maximaal) van de zaken die er al waren. 

Ik weet het nog precies. Het was de maand dat ik met Angelika ging trouwen, ik keek in de spiegel en stelde mezelf de vraag: ‘Hoe lang ga ik dit leven zo volhouden?’ Dat gevoel vormde uiteindelijk de basis voor Mind&Health. In oktober 2011 naam ik afscheid van de metaalhandel. Sinds januari 2013 bestaat Mind&Health van waaruit we mensen, teams en hele organisaties de verbeterde versie van zichzelf laten worden. Dat doen we met elkaar, met een bevlogen en betrokken team van circa 50 professionals.  

Mind&Health is een kennisinstituut. We bundelen en delen kunde en ervaringen. Hiermee stimuleren we mensen hun energieniveau (weer) in balans te brengen. Én te houden. Want, jong en oud, bouwvakker en advocaat… onze klanten hebben één ding gemeen: ze zijn zich ervan bewust geworden dat hun energie op een bepaald moment van de dag al op is, nog voordat de dag voorbij is. Dan ontstaat er schade, aan jezelf, je relaties, in je omgeving.

.

Jaap Jan / 2022
Medisch Specialist

“Peters coaching ervaar ik als ‘a slow drug’; het heeft mijn leven stap voor stap veranderd.”

Onno / 2022
Partner Accountancy

“Peter is een zeer betrokken coach met adequate opvolging en is duidelijk geïnteresseerd in mij als persoon. Voorts goed voorbereid. Mind&Health is een super fijne organisatie met hele prettige mensen die goed naar je hulpvraag luitsteren en je echt willen en kunnen helpen.”

Martijn / 2022
Senior Marketeer

De persoonlijke aandacht van Peter is spot on. Hij is super betrokken, ook tussen de live sessies door. Peter is zeer ervaren en kan goed omgaan met de vele facetten van een coachee, of het nu fysieke of juist mentale -, business- en/of privé vraagstukken zijn..”

Ruud / 2021
Indoor Sales Manager

“Jij hebt me inzichten gegeven om mijn carrièrepad verder richting te geven en inzichten gegeven in waar mijn kracht ligt en waar de energievreters zitten. Jullie hebben een super mooi bedrijf en zeker toegevoegde waarde in deze snelle en veranderende wereld. Ik denk dat veel mensen erg veel steun kunnen hebben aan jullie dienstverlening.”

José / 2021
Commercieel Directeur

“Je bent een hele aangename en intelligente gesprekspartner die snel en efficiënt tot de kern kan komen. Je luistert actief, je blijft op koers, je bent oprecht geïnteresseerd. Je bent charismatisch, sensitief, zet me aan het denken en aard me. Ik heb me geborgen gevoeld en ik mocht kwetsbaar zijn. Je was niet belerend , wel inspirerend. Het was heel waardevol. Bedankt.”