Close

Maria van Tilburg – oplaadcoach

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het vergroten van jouw energie en veerkracht. Mind&Health is een perfecte plek om dat te doen.

Welke stellingen houden JOU op dit moment bezig?

 • Ik zou me graag energieker willen voelen
 • Ik heb moeite met ontspannen
 • Ik ben vastgelopen in mijn werk/relatie
 • Ik ben op zoek naar zingeving
 • Ik heb lichamelijke klachten waar geen duidelijke medische oorzaak voor is
 • Ik zit teveel in mijn hoofd.

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

We starten altijd met het bepalen van jouw doel(en). In mijn aanpak zit altijd een fysiek en een mentale component die wordt afgesteld op jou. Er is ruimte voor ontspanning om je energie te herstellen en door de ontspanning ontstaan vaak al inzichten. Daarnaast werk ik met visualisaties en aanraking (indien mogelijk) in de vorm van reiki- en massagetechnieken. Op deze wijze kom je meer in contact met je lichaam en jouw gevoel. Mijn aanpak is pragmatisch, licht en met veel impact.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik? Maria van Tilburg, oplaadcoach

De uitspraak “If you listen to your body when it whispers, you won’t hear it scream” is mijn lijfspreuk geworden. Na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben in diverse functies, ben ik mijn praktijk, de oplaadcoach, gestart. Het is mijn streven om jou weer te laten luisteren naar je lichaam dat vaak relevantie informatie geeft. Door drukte en focus op met name het hoofd/ratio vergeten we dit regelmatig. We staan dan regelmatig in de ‘overleefstand’ i.p.v. de leefstand.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

 • Hoe blijf ik veerkrachtig in onzekere tijden?
 • Hoe kan ik beter luisteren naar de signalen in mijn lichaam?
 • Hoe blijf ik vitaal in mijn drukke leven?
 • Hoe kan ik meer van uit mijn gevoel leven in plaats van uit mijn hoofd?
 • Hoe vergroot ik mijn levensenergie?

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Jelle / 2019
Eigenaar

“Hele fijne begeleiding van Maria gehad.”

Anouk / 2020
Projectcoördinator

“Heel fijn. Kritisch, oprecht, eerlijk, confronterend, open, bezorgd. Een stok achter de deur. Een plek waar je jezelf kan zijn. “