Close

Ondanks uitdagingen en tijdsdruk mentaal en fysiek fitter

Jan-Willem Hilbron

Jan-Willem Hilbron

Albron is een bedrijf in transitie. Als 100% hospitality bedrijf hebben wij de afgelopen drie jaar extreem ingewikkelde jaren achter de rug. Ik ben als algemeen directeur verantwoordelijk voor de continuïteit van onze organisatie en daarmee natuurlijk ook voor mijn collega’s en teamleden. Om zo mentaal en fysiek fit mogelijk te zijn, te worden én te blijven hebben wij mij Mind&Health met het gehele directieteam een programma doorlopen. Wij zijn gezamenlijk gestart en werken nu, indien nodig, aan onze individuele uitdagingen onder begeleiding van uiterst professionele mensen en minstens net zo belangrijk, hun uitermate doeltreffende aanpak. Ik ben trots op mijn team, dat ondanks de uitdagingen en tijdsdruk de uitdaging aan ging en dankbaar voor de professionele en bevlogen vrienden van Mind&Health.