Close

‘Wat wil je écht?’

Aankomende Masterclass (61e): 

Wat wil je écht? Waarom je blijft zitten in een energievretende baan en hoe je dit kunt door-breken.’ door Sandra Klijn (spreker, trainer & expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling en auteur van het gelijknamige boek)

Datum:            26 juni 2023
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Termen als bore-out, quiet quitting en post-pandemiestress domineren de krappe arbeidsmarkt. Het zal velen bekend voorkomen: aan het einde van een drukke werkdag heb je je potentie niet benut, en toch heb je weinig energie om iets te ondernemen. Wat doe je als dit gevoel iets te vaak voorkomt? Wanneer je in de spiegel kijkt en je realiseert je wat jij eigenlijk al langer weet: “het is nu tijd om van koers te veranderen” …welke stappen zet je dan?

Deze masterclass is voor iedereen die wel wat meer energie kan gebruiken in zijn werkleven. Door je persoonlijke behoeften te identificeren en prioriteiten te stellen, kun je een andere werkomgeving creëren met eenvoudig te volgen stappen. En deze nieuwe werkomgeving kan ook binnen het huidige bedrijf.

Tijdens de masterclass legt Sandra de nadruk op dat het heel menselijk is om jezelf regelmatig af te vragen ‘Wat wil ik écht’? Het feit dat je jezelf afvraagt of je wel op de juiste plek zit, wil niet persé zeggen dat je in de verkeerde rol zit. Na de masterclass heb jij handvatten om je persoonlijke behoeften te identificeren zodat je een duidelijk beeld hebt van je volgende stap.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 97,50 (excl. btw).
    (let op: de prijs is na 10 jaar idd sinds onze 60e masterclass verhoogd vanwege de gestegen inkoopkosten (o.a. voor de catering))

Sandra Klijn

Sandra Klijn (1979) doet onderzoek naar persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een model ontwikkeld dat verklaart waarom de ene persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden en waarom de ander een burn-out of een bore-out krijgt. Om de methodiek van persoonlijke energie op het werk breder te delen schreef zij het boek: Wat wil je écht? Het gaat over waarom we vast blijft zitten in een energievretende baan en hoe we dit kunt doorbreken.

Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij grote corporates in de sales, marketing en HR, besloot ze dat het tijd was om haar onderzoeksresultaten op zichzelf te toetsen. Ze gooide het roer om en heeft een bedrijf opgezet waarbij ze trainingen en coaching biedt op het gebied van energiemanagement en loopbaanontwikkeling. Inmiddels is ze een veelgevraagde spreker tijdens events en ze is docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en bij The School of Life.

   

Wat onze klanten zeggen over onze masterclasses:

“De lat ligt hoog op jullie masterclassavonden! Ik ben steeds weer onder de indruk.”Tom

 Deze avonden zijn erg leerzaam en de kennis wordt op een leuke, luchtige manier gebracht.”Robbert

“Het zijn prachtavonden, mooie sprekers met heldere boodschappen, open warme ruimte met adembenemend uitzicht, heerlijk en gezond eten met heel fijn gezelschap!” Charlotte