Close

‘Schrijven voor jouw brein: mensen in beweging brengen met tekst én je eigen beslissingen beter begrijpen’

Aankomende Masterclass (59e): 

Schrijven voor jouw brein: mensen in beweging brengen met tekst én je eigen beslissingen beter begrijpen’ door Wim van der Mark (gedreven spreker, schrijftrainer en auteur) en Martin van Kranenburg (conversiespecialist, trainer, spreker en auteur)  

Datum:            6 maart 2023
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Mensen motiveren en meekrijgen met je ideeën, wie wil dat niet? Dat kan met tekst. Met tekst kun je heel veel mensen bereiken én raken! Je weet dat het mogelijk is, maar hoe? De grootste valkuil zit in je eigen gedachten. Als je vooraf bedenkt “Wat wil ik overbrengen?”, gaat het helemaal mis. Je brein gaat dan informatie produceren.

Om iemand in beweging te krijgen is maar één emotie nodig. Dat is iets anders dan informatie. Sterker nog, er is nauwelijks informatie nodig om mensen mee te krijgen. Wat dan wel? Stel, voordat je gaat schrijven, 6 vragen aan jezelf. Daarmee krijg je veel betere input van je eigen brein. Wij gaan tijdens de masterclass aan de slag met deze 6 vragen en daardoor neem jij de grondstof mee naar huis voor een aanstekelijke tekst.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).

Wim van der Mark en Martin van Kranenburg

Wim (1954) raakte al in de jaren 80 gefascineerd door de kracht van tekst. Hij organiseerde seminars met prof. Siegfried Vögele. Sindsdien is hij schrijftrainer.

Martin (1968) is één van de meest gevraagde sprekers over neuromarketing. Hij is docent van het jaar bij Beeckestijn Business School en Freelancer of the Year 2022.

Samen startten zij in 2022 de e-learning Schrijven voor het Brein met inmiddels ruim 1800 cursisten. In november 2022 verscheen het gelijknamige boek, waarvan er al 3.000 verkocht zijn. Samen zorgen ze als neurowetenschappers voor een onvergetelijke masterclass vol inspiratie in inzichten.