Close

‘Navigeren door een hectisch leven, hoe doe jij dat?’

Aankomende Masterclass (56e): 

‘Navigeren door een hectisch leven, hoe doe jij dat?’ door Jo Boniszewski (executive leiderschapscoach, trainer en auteur)

Datum:            10 oktober 2022
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Een ervaringsgerichte masterclass met eenvoudige concepten en praktische tools om jou te ondersteunen bij het navigeren door onze turbulente tijden.

We leven en werken in turbulente tijden. Onze wereld is zacht uitgedrukt onvoorspelbaar en onrustig. Het tempo van verandering is adembenemend. We worden geconfronteerd met complexe uitdagingen zoals de klimaatcrisis, gewapende conflicten en wereldwijde viruspandemieën. Deze hebben een aanzienlijke, zo niet existentiële impact op ons. En ze raken ons allemaal, ook als individuen.

De enige manier om deze turbulentie aan te gaan, is vanuit een staat van innerlijke rust, kalmte en een gevoel van vertrouwen. Van hieruit kan je proactief ‘samenwerken’ met alles wat op je pad komt. Deze masterclass laat je kennismaken met drie concepten die je hierbij gaan ondersteunen.

Je zult hulpmiddelen en oefeningen ervaren die je assisteren om:

  • kalm en aanwezig te blijven met ‘wat is’
  • vertrouwen in jezelf en in je omstandigheden te ontwikkelen
  • uitdagingen aan te gaan met meer helderheid en gemak
  • jouw volgende stap(pen) te ontdekken én ook te nemen

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
Jo Boniszewski

In deze masterclass gaat Jo Boniszewski (1969) ons meenemen. Jo is auteur van het splinternieuwe boek ‘Thrive in turbulent times’. Ze werkt als een executive leiderschapscoach met meer dan 15 jaar ervaring als trainer op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Voordat Jo coach werd, werkte ze ruim 15 jaar in commerciële businessfuncties voor Unilever en ICI. Ze overbrugt op natuurlijke wijze de kloof tussen het rationele intellect en het intuïtieve weten, tussen taakgerichtheid en mensgerichtheid. Ze spreekt de zakelijke taal van haar klanten en begrijpt door ervaring de problemen en uitdagingen waarmee leiders dagelijks worden geconfronteerd. Ze biedt een effectieve combinatie van geleefde ervaring, theoretische concepten en praktische kaders, evenals tools voor het ontwikkelen van nieuwe capaciteiten en vaardigheden. Hierdoor leer jij ook zeer concreet op 10 oktober om met meer gemak en impact te leven en te leiden.

De in Engeland geboren Jo woont in Nederland met haar man René en drie kinderen, Alex (2003), Sophie (2005) en Katie (2009).