Close

‘Welk ritme volg jij in je leven?’

Aankomende Masterclass (62e): 

Welk ritme volg jij in je leven? ’ door Marcel Tjepkema (ondernemer en trainer)

Datum:            25 september 2023
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Wil jij door minder te doen meer bereiken? Dan is jezelf verdiepen in ‘het leven in het ritme van de seizoenen’ zeker iets voor jou.

Onze aanstaande masterclass gaat hierover en daarmee is deze avond iets voor iedereen die wil leren hoe je leeft en werkt in een gezond en natuurlijk ritme. Na deze avond heb jij de kennis hoe je effectiever en daarmee aangenamer leeft en werkt. Door de juiste dingen op het juiste moment te doen ga je zien dat er dan als vanzelf meer rust en ruimte komt in je leven. Het helpt je als mens (en daarmee als partner, vader/moeder, als professional…) om heel én geïnspireerd te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt.

Tijdens deze masterclass neemt Marcel ons mee hoe het ritme van de seizoenen werkt. Hoe dit te implementeren, ook in jouw unieke leven. In september weet je al waar je staat voor de rest van het jaar. Het is de tijd van het jaar om de oogst binnen te gaan halen en daarmee de balans op te maken. Na de masterclass heb je concrete handvatten om de laatste maanden van het jaar optimaal in te richten. Vaak willen we na de zomer nog even vol gas geven en weet je, dat heeft geen zin. Sterker nog, het vermoeit je en het levert je ook nog eens minder/niets meer op. Dat is verspilde moeite en energie. Kom naar deze avond als jij dit jaar in deze menselijke valkuil (én in de rest van leven) niet meer wilt trappen.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 97,50 (excl. btw).
    (let op: de prijs is na 10 jaar idd sinds onze 60e masterclass verhoogd vanwege de gestegen inkoopkosten (o.a. voor de catering))

Marcel Tjepkema

Marcel Tjepkema (1980) is eigenaar van OPEN Business Leaders (OBL) en Club Groeneveld. Zijn visie gaat over de verdwaling in deze tijd. ‘Als ik naar de wereld kijk dan zie ik ontzettend veel mensen die verdwaald en afgedwaald zijn. Mensen die gehaast zijn, niet in verbinding zijn. Niet met hun omgeving, niet met elkaar, en niet met zichzelf. Ik vind dat het niet goed gaat. Er zijn geen bruggen meer en moeten we het daar over hebben. Waar staan we werkelijk?

Wat vinden we ten diepste? Hoe verhouden we ons tot onze omgeving, tot elkaar en tot onszelf. En wat houdt ons echt bezig? Je zou kunnen zeggen dat het belangrijk is om een nieuwe taal te ontwikkelen om de mens van nu te beschrijven. Dat moeten we samen doen. Het gaat erover dat we weer een taal leren die vlak bij huis is. Die over ons gaat. Anders gaan we nooit uit de spanningen komen, uit de polarisatie, uit de radicalisering.

   

Wat onze klanten zeggen over onze masterclasses:

“De lat ligt hoog op jullie masterclassavonden! Ik ben steeds weer onder de indruk.”Tom

 Deze avonden zijn erg leerzaam en de kennis wordt op een leuke, luchtige manier gebracht.”Robbert

“Het zijn prachtavonden, mooie sprekers met heldere boodschappen, open warme ruimte met adembenemend uitzicht, heerlijk en gezond eten met heel fijn gezelschap!” Charlotte