Close

‘IK BEN GEWELDIG…’

‘… al denk ik van niet’

Aankomende Masterclass (54e): 

‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’ door Derk Bothe (psycholoog, coach, spreker, ondernemer en auteur)

Datum:            16 mei 2022
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Deze masterclass is gebaseerd op het boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’ en zal jouw visie op jezelf én jouw invloed op de wereld voor altijd veranderen. Eigenlijk weet je het natuurlijk wel: er is helemaal niets mis met jou. En toch denk je regelmatig van wel: ik kan het niet, ik hoor er niet bij, het is allemaal mijn schuld, ik moet alles zelf oplossen, ik ben niet goed genoeg en zo meer…

Herkenbaar? Deze gedachten maken je leven ingewikkelder dan nodig. Jouw gedachten creëren immers jouw wereld. Deze masterclass is precies voor jou bestemd als jij ten diepste weet dat je helemaal oké bent en als je wilt weten hoe je daarnaartoe terug kunt keren op die momenten dat je van deze waarheid afgedreven bent. Om vervolgens vanuit zelfvertrouwen om te gaan met alles wat zich in jouw leven aandient. Daarmee geef je jouw wereld vorm zoals jij het wilt.

Voor wie is deze masterclass specifiek?

Je werkt hard, bent ambitieus en je bent succesvol én toch… Wil jij het anders, wil je verbetering en wil je weten hoe? Investeer een avond in jouw toekomstige, duurzame geluk en claim je plek.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).

Derk Bothe

Derk Bothe (1972) is psycholoog, coach, spreker, ondernemer en auteur. Hij verdiepte zich in alles wat te maken heeft met hoe wij invulling geven aan ons leven en vooral waarom we dat doen. Door de jaren heen ontwikkelde hij een aanpak, gebaseerd op een mix van wetenschappelijk onderbouwde en mystieke theorieën, godsdiensten, stromingen, beproefde en experimentele methoden, specifieke werkervaringen en op de lessen die het leven ons dagelijks biedt. Derk neemt de toehoorder mee vanuit kwetsbaarheid, waarbij hij ruimte laat voor zichzelf én de ander.

Als je je wilt voorbereiden, zou je ook nu al het boek van Derk kunnen lezen: